Како пребацити слике са дигиталне фото камере на дропбокс ?

Poruka
18.742
Како пребацити слике са дигиталне фото камере на дропбокс или неки други носач меморије, потребно ми је на путовању, чисто да се осигурам од нестанка фотоапарата или неког квара.
Мислио сам да сд картицу фотоапарата убацим у мобилни и онда податке пребацим на дропбокс, али картица није компатибилна, већа је. Иначе не користим таблет нити лаптоп.

Такође, да ли неко зна за неки други дропбокс/облак, чуо сам за неки руски, пошто ми неће бити довољно 2 гига простора.

Хвала унапред.

USB port.
PS: Često se i pune preko USB porta.
Ako ne, skakako imaju kabal kamera - USB port

PS:
Dropbox je OK ali je naporan.
Slike možeš postavljati na baš
mnogo načina

Žena ima ovaj najnoviji telefon,
strava rezolicija i sl.
Pošto se puni preko USB porta
samo ga zakačiš na računar
i ceo mobilni je tu, kao novi drajv.

PPS: Pošalji sebi ili nekom drugom slike
na E-mail. Možeš posle da ih skineš kad hoćeš.
Sve tvoje ostake na serveru.
Imaš posle i opciju brisanja sa servera.

Koristi MS Outlook

Poslednja izmena:
USB port.

PS:
mnogo načina

strava rezolicija i sl.

Ниси ме разумео, управо је то проблем како пребацити на мобилни (дигитални фото-апарат нема wi fi, bluetooth, нема усб везу са мобилним, јер мобилни нема усб порт као рачунар), јер онда је лако са мобилног да пребациш слике на дропбокс, гугл диск или пошаљеш негде ... мада 5 гига података није баш лако послати некоме, тако да је најбоља солуција неки облак.

evo ti jednostavno rešenje za čuvanje fotografija
gmail... tu imaš 15gb diska prostora

А како доћи до gmailа, односно како са фотоапарата који нема компатибилну СД картицу са мобилним пребацити на било шта што има мобилни ?

А како доћи до gmailа, односно како са фотоапарата који нема компатибилну СД картицу са мобилним пребацити на било шта што има мобилни ?

aparat nema baš nikakav priključak ?

koji je format te kartice aparata ?

ТРЕБА ТИ ...Мобилни Читач/Пписач СД ...и сличних картица...;)

NOCRysB.png

:arrow: https://www.amazon.it/s/?ie=UTF8&ke...vptwo=&hvqmt=b&hvdev=c&ref=pd_sl_295d7ww8ee_b

ПОГЛЕДАЈ ...и код Кинеза...;)

:arrow: http://www.made-in-china.com/cs/hot...2jDDa8iG0AWK-rZGVxuEkpdb24rb-L56oZRoC5D3w_wcB

Сигурно да нешто од тога има и у домаћим ИТ продавницама...;)

Poslednja izmena:
USB port.

PS:
mnogo načina

strava rezolicija i sl.

Koristi MS Outlook
:eek:

Има прикључак за усб порт, SDHC је формат.
Prikljuci sa USB kablom,ako imas od tog aparata i prikljuci na komp.Skini program HI Suite:http://www.softpedia.com/get/Mobile-Phone-Tools/Others/HiSuite.shtml Odavde i instaliraj,on ce ti pokrenuti i otvoriti aplikaciju fotoaparata,Ako se pojavi na desktopu prozor sa aparata,pokreni folder,ako ne idi iz Explorera i otvori fotoaparat i pronadji folder sa slikama i prebaci na komp,pa posle radi sta hoces.Imas raznih konvertera,recimo Format Factory,pa formatiraj slike u sta hoces i stavi ih gde hoces.

ТРЕБА ТИ ...Мобилни Читач/Пписач СД ...и сличних картица...;)

NOCRysB.png

:arrow: https://www.amazon.it/s/?ie=UTF8&ke...vptwo=&hvqmt=b&hvdev=c&ref=pd_sl_295d7ww8ee_b

ПОГЛЕДАЈ ...и код Кинеза...;)

:arrow: http://www.made-in-china.com/cs/hot...2jDDa8iG0AWK-rZGVxuEkpdb24rb-L56oZRoC5D3w_wcB

Сигурно да нешто од тога има и у домаћим ИТ продавницама...;)

Мислим да би ово решило проблем, aко мобилни има ту могућност да замени рачунар и да да прочита податке и пребаци их. Хвала проверићу.

Prikljuci sa USB kablom,ako imas od tog aparata i prikljuci na komp.Skini program HI Suite:http://www.softpedia.com/get/Mobile-Phone-Tools/Others/HiSuite.shtml Odavde i instaliraj,on ce ti pokrenuti i otvoriti aplikaciju fotoaparata,Ako se pojavi na desktopu prozor sa aparata,pokreni folder,ako ne idi iz Explorera i otvori fotoaparat i pronadji folder sa slikama i prebaci na komp,pa posle radi sta hoces.Imas raznih konvertera,recimo Format Factory,pa formatiraj slike u sta hoces i stavi ih gde hoces.

Рекох да то користим на путовањима, дакле нема ничега осим фотоапарата и мобилног телефона.

Poslednja izmena:
Maда пронашао сам најједноставнији начин, само у том случају стару картицу могу да бацим и да купим ово
micro-sd-card-adapter.jpg

адаптер исте величине који је компатибилан за фотоапарат у којем се налази мања сд картица која је компатибилна са картицом коју користи мобилни телефон.

Maда пронашао сам најједноставнији начин, само у том случају стару картицу могу да бацим и да купим ово

адаптер исте величине који је компатибилан за фотоапарат у којем се налази мања сд картица која је компатибилна са картицом коју користи мобилни телефон.
Ubaci mikro u bilo koji telefon,a da taj telefon ima USB kabl.Moze to i Bloo Tootom,sa telefona na komp,ali mnog sporo ide,a moras da dezuras,jer kad prebaci,moras da kliknes na dugme prebaci,pa OK.Dosadno,ali ako ti treba,polako svki dan pomalo.Mozes li slikati kakva je tvoja kartica,mora postojati i citac za nju.Ima citac kartica,sa najmanje 4 oblika foto kartica,a citaci nisu skupi.Mozes je naci i na netu i kupiti online.Samo tacna oznaka tvoje kartice.

Poslednja izmena:

ШТО ДА ЈЕ ..БАЦИШ...:huh:

Једног данаааа... кад се " свртиш " кући ( Свугде пођи..својој кући дођи ;) )...скини све са те картице и " поклони " је свом најбољем пријатељу...:D, а онда га смарај једно пола сата са причом... како тражиш неки Кингстон микро-сд адаптер... ;):lol:

Ускоро ћеш такође " на поклон "..;).. добити ...тражени адаптер...:D:D:D

Back