kako pravite izbor

kad tad vidim

Obećava
Banovan
Poruka
80
''''''''''''''''''''je li bitnije da muskarac zna sto je lijepo a sto ne, ima ko misli da je manje lijepa zena jednako lijepa ko druga, ili vise
ili da je lijep

ili je bitno da je srednje lijep i srednje zna sto je lijepo
nego to da je samo lijep, a ne zna sto je lijepo
ili da samo zna sto je, a nije..
?

meni je kao fizicki izgled jako bitan...ali realno nema veze ni da mu nos fali ako ima kvaliteta koji su na mojoj listi prioriteta...
ono sto je simptomaticno je da ne znam kako bi smo dosli u kontakt ukoliko se fizicki ne privucemo...
intelekt je meni na prvom mestu, ali ako nema fizicke privlacnosti ne znam kako bi smo pricali...osim u slucaju kada nekoga upoznas preko nekoga...
ja ovde pricam o novom poznanstvu bez tog nekog trceg...
naravno opcija je neki vid pisane komunikacije gde ce intelekt da se pokaze, a posle fizika prestaje da bude bitna...postaje kvantna :zcepanje:

meni je kao fizicki izgled jako bitan...ali realno nema veze ni da mu nos fali ako ima kvaliteta koji su na mojoj listi prioriteta...
ono sto je simptomaticno je da ne znam kako bi smo dosli u kontakt ukoliko se fizicki ne privucemo...
intelekt je meni na prvom mestu, ali ako nema fizicke privlacnosti ne znam kako bi smo pricali...osim u slucaju kada nekoga upoznas preko nekoga...
ja ovde pricam o novom poznanstvu bez tog nekog trceg...
naravno opcija je neki vid pisane komunikacije gde ce intelekt da se pokaze, a posle fizika prestaje da bude bitna...postaje kvantna :zcepanje:

to ako vas upozna radi proracunavanja da li ce se sparite
ili vas upozna kao u smislu "e drugarice, ovo mi je drug, pa da vidis sa kakvim se osobama ja druzim, cisto da ti predstavim svoje drustvo 'znaci', upoznaj ga..."

''''''''''''''''''''je li bitnije da muskarac zna sto je lijepo a sto ne, ima ko misli da je manje lijepa zena jednako lijepa ko druga, ili vise
ili da je lijep

ili je bitno da je srednje lijep i srednje zna sto je lijepo
nego to da je samo lijep, a ne zna sto je lijepo
ili da samo zna sto je, a nije..
?
"Manje vina, manje vina." - pa se mozda i skonta sta si hteo da kazes.

:lol:

Back