ccaterpillar
Legenda
- Poruka
- 56.059
Тако је, ако себимогу да дозволим луксуз да изгубим новчаник и паре, значи да их имам за бацање.sad ti ni ja ne bi oprostio
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Тако је, ако себимогу да дозволим луксуз да изгубим новчаник и паре, значи да их имам за бацање.sad ti ni ja ne bi oprostio
Pa dobro, ali ima onih koji stvaraju toliku kolicinu suficita da im je neprijatno, poput Vucica i Plenkovica, takvi narodu dijele pare.Od politicara nije greh uzeti ...
Oni non stop uzimaju aka kradu od naroda tako da ne pravi razliku.
Vidim i ovde botujes ...Pa dobro, ali ima onih koji stvaraju toliku kolicinu suficita da im je neprijatno, poput Vucica i Plenkovica, takvi narodu dijele pare.
Pa nije li nedavno bas Vucic dijelio eure?
S druge strane imas Zute i kod nas SDP-njare, koji bi ti izbili zadnji novcic iz dzepa da mogu.
Kada se itko od Zutih ili SDP-njara sjetio da recimo u po noci radnicima donese topli burek, s njima sjedne i malo se podruzi?
I onda se neki rugaju kada Vucic kaze da radi po 18 sati dnevno, a ovamo u po noci ljudima nosi burek dok ti i ja spavamo.
Pa nije vec isticem cinjenice.Vidim i ovde botujes ...
novcanike gube oni bednici sto imaju poneku crvenu spremljene da plati struju i za pijac do 15.Тако је, ако себимогу да дозволим луксуз да изгубим новчаник и паре, значи да их имам за бацање.
Пих, ја нисам рекао да бих узео ни отео, ко нађе његово је, историја власника новчаника ме не занима, као ни да изигравам Робина Худа.novcanike gube oni bednici sto imaju poneku crvenu spremljene da plati struju i za pijac do 15.
nije sreca uzeti to, sreca je oteti bitangi
ok bi tako, ja bi vratio novac spremljen za zimnicu ili deci za knjige i sveskeПих, ја нисам рекао да бих узео ни отео, ко нађе његово је, историја власника новчаника ме не занима, као ни да изигравам Робина Худа.
Јес, а на њему пише намењено за књиге за децу.ok bi tako, ja bi vratio novac spremljen za zimnicu ili deci za knjige i sveske
i ti truješ pa nikom ništaVidim i ovde botujes ...
ma ne zezzaj pa ne treba da budeš psiholog kad otvoriš novčanik da znaš o kome se radiЈес, а на њему пише намењено за књиге за децу.
Не бих се удубљивао у то.ma ne zezzaj pa ne treba da budeš psiholog kad otvoriš novčanik da znaš o kome se radi
ti bi bre skino pare s ikoneНе бих се удубљивао у то.
Их, па нисам ја попti bi bre skino pare s ikone![]()
ajde pa popovi ne uzimaju sićuИх, па нисам ја поп
Samo hoću da znam da ne postoje načini za vraćanje novca prije bilo kakvih tužbi. Zar se ne može toj osobi blokirati račun dok ne vrati tudji novac?
Hvala..https://www.besplatnapravnaedukacija.rs/2013/03/clanak-7802/
Једино да му објасниш да ако се сада "не исцима" око тога, имаће после да се цима много више на суду и око затезне камате.