Kako povratiti fajlove

Imas neke free RECOVERY programe koji mogu uraditi i vratiti nesto,ali sve nikako.A i za placene programe sam citao da ni oni ne vracaju komplet.Imaju neki servisi koji to rade,ali je to dosta skupo i pitanje je da li je isplatljivo.Slike su ti problem,a filmove i muziku mozes opet skinuti,jeste da treba vremena,ali polako i sigurno se vrate,a slike,ovi programi sto vgate,vrate i nemoj da te zacudi da neke slike budu polovicne.

ako si samo formatirao i posle toga nisi ništa trpao na tu particiju, možeš da povratiš sve
program se zove Get Data Back
imaš ga na Hiren's Boot CD, nađi to i skini

- - - - - - - - - -

ako se novi podaci upišu preko starih, nijedan fuckin servis to ne može da vrati

ako si samo formatirao i posle toga nisi ništa trpao na tu particiju, možeš da povratiš sve
program se zove Get Data Back
imaš ga na Hiren's Boot CD, nađi to i skini

- - - - - - - - - -

ako se novi podaci upišu preko starih, nijedan fuckin servis to ne može da vrati
Veruj mi da nemam pojma sta sam radio :/ Kada sam reinstalirao sistem ja sam kliknuo na jednu particiju ''format'' i tu instalirao sistem.Kada sam sve sredio usao sam u my computer i jedna particija nije postojala i to bas ta gde sam imao slike,muziku itd... A na starom win-u sam imao 3.particije.Sad imam samo dve.

Veruj mi da nemam pojma sta sam radio :/ Kada sam reinstalirao sistem ja sam kliknuo na jednu particiju ''format'' i tu instalirao sistem.Kada sam sve sredio usao sam u my computer i jedna particija nije postojala i to bas ta gde sam imao slike,muziku itd... A na starom win-u sam imao 3.particije.Sad imam samo dve.
Samo nisi pazio i pritisnuo enter,a nisi lepo pogledao i odredio particiju.Nisi jedini,mnogima se to desavalo.

Back