Kako postupiti?Pomozitee

Tokom citanja svih ovih komentara,videla sam da je jedna osoba napisala da sam ja kriva zato sto na pocetku nisam htela da se vidjam s njim,a posle jesam..Upravo je to ono o cemu sam stalno razmisljala i zbog cega sam uvek svu krivicu svaljivala na sebe kad god bi mi to prigovorio..Zar nije mogao otvoreno da mi kaze da mu je zasmetalo moje ponasanje,da mi zamera i da me ostavi na miru ako smatra da sam kriva?Ne bih ga ja smarala..Svoje greske je uvek zanemarivao,i nikad ali,bas nikad nije hteo da ih prizna.Kad god bih mu ja zamerila nesto ili ga pitala da mi kaze iskreno uvek je vesto izbegavao odgovor ili bi to jednostavno iskulirao.Ubedjuje me kako sam propustila najbolju priliku,smatra da je bolji od mojih bivsih,iako nijednog ne poznaje...Kad se naljuti govori da ja njega nikako ne mogu ostetiti,da sam slaba za njega,da me moze naterati da proplacem...Mozda to izgovori u afektu,ne razmisljajuci,ali me ponekad stvarno plasi...a onda nakon par dana govori da me voli,da ce me ozeniti itd...Pricala sam o svemu sa rodjiteljima,oboje su rekli da je psihopata,iako je meni tesko da u to poverujem jer se s njim ponekad moze stvarno normalno razgovarati o bilo cemu,ljudi koji ga znaju govore kako je ok decko...ali stvarno me to njegovo ponasanje tera da se zapitam sta stvarno zeli od mene,da li uziva toliko da me povredjuje stalno.

On je zaista pravi psihopata, pročitaj malo o njima, ljudi ih vezuju za one likove iz filmova koji testerišu mlade devojke, a takvih je u najmanjem %, ostali rade upravo ovo šta i gospodin kome je posvećena tema.Manipulacija, prenemaganje, izgiravanje žrtve, vozanje mozga do te mere da na kraju nemaš pojma šta se dešava, postaješ klasična emocionalna marioneta u njegovim rukama. TJ.već jesi, sad bi trebalo da dodješ k sebi.

Back