Kako postupiti dalje

onda, hajde da umiremo...Cakana :)
ih, ja odavno vec pocela
drag.gif

Bok ekipa gledacu biti sta kraci i preci direktno na stvar i ne duziti puno. Dakle radi se o jednoj curi koja mi se svidja, iz istog smo drustva druzim se skoro godinu dana sa njene drugarice nju sam zapoznao malo kasnije jer na pocetku nije dolazila nesto puno dakle negdje sa proljece pocela je cesce sa nama izlaziti ali nismo se zblizili nesto puno na pocetku jer ja nisam imao tada neki interes i svidela mi se druga cura. Kako sa tom drugom nije nista bilo ovog lijeta poceo sam se malo vise interesirati oko ova nova, nekoliko puta smo izlazili i onako bila je to fina spika dakle tipka fina slicni smo u mnoge stvare, poglede na zivot, slicne stavove imamo, razmisljanja i tako dalje dakle pase sve moje kriterije sta se tice zena i sve ostalo.

E sada problem nastaje kad sam resio malo vise prijaviti neki interes za njom i zbliziti se malo vise. Pisao sam joj jednom direktno na chat, prije toga smo se dogovarali u grupu zajednicku koju imamo na kojoj se dogovaramo za izlaske. Dakle prvi dojam koji sam stekao kad sam joj pisao izravno na chatu bila je jako hladna vracala mi je na poruke na nekoliko sata cak i jedan dan kasnije dakle ocito nije bila raspolozena za dopisavanje sa mnom i rekla mi kako ce razgovarati sa ostale cure kako bi izasli neki dan kako je bilo proslo neko vreme da se nismo vidjeli i tako je bilo.
Jedna nedelja kasnije pise ona meni da se dogovorila sa ostale cure da izadjemo i da viknem neki drugar kako ne bi bio sam sa 5 zenske. Izasli smo sve je proslo u redu razgovor na nivou atmosfera fina i tako dalje ali nisam imao neku priliku puno pricati sa njom jer smo bili vise osoba i nije bila dobra situacija.

Poslije ovoga na mojoj inicijativi izasili smo jos jedno 4-5 puta u drustvu zblizili smo se malo vise ali odnos na chatu i dakle ostao je isti vracala je hladno nakon pola sata ,2 sata i tako dalje cak sam u jednom trenutku bio na korak da odustanem jer sa ovim pristupom na chatu sputavala me da je pozovem nasamo jer sam mislio da ce me odbiti i da nije dovoljno zainteresirana, ali pogresio sam. Tako skupio sam hrabrodst jedan dan da je pozovem da izadjemo pa reko sta bude bude. Pokanio sam je da izadjemo nasamo nas dvoje nakon sta na mojeg iznenadjenja prihvatila je moj poziv. Izlazak je prosao u najboljem mogucem redu dakle bilo je tu puno teme za razgovor ,razmena stavova razmisljanja, cak i spodjela intime oko bivsih veza,dakle priznala mi je da je prije nekoliko mjeseca izazla iz veze sa deckom iz druge drzave sa kim se vidjela svega 10 puta u 2 godine dakle vezu su odrzavali preko socijalne mreze i skypom a tip vec 1 godina zivi u Londonu i to je bio razlog sta su prekinuli dakle on joj raskinuo za izlikom kako se ne planira vracati vise nazad a ona nema nacina pratiti ga u Londonu jer nema europska putovnica i tako dalje dakle veza je zavrsila i priznala mi da ga jos nije preboljela i kako nije spremna za novu vezu jos.

Poslije ovoga usljediio je jos jedan dejt nakon kratkog vremena i opet pocela mi pricati oko bivseg cak se rasplakala pored mene kako ga nije jos preboljela kako ne moze se upustiti u novu vezu, kako ce joj biti svejedno, kako ne zna dali ce moci uloziti maksimum energije i trud u nova veza dakle istа prica kao i prvi susret. Nakon ovoga malo sam je tjesio i zagrlio i usput uspio sam se polako prikraditi i pokusao sam je pobljubiti nakon sta se malo povukla i opet kaze ona meni da nije spremna jos za nicega, a ja joj kazem kako treba sebi pruziti novu sansu reko sam da ne trazim joj vezu odmah nego da druzimo cesce pa vidimo kako ce nam ici druzenje, jesmo li kompatibilni za nesto vise ili ne i kako ne treba sjeciti energiju za nesto ako bude bilo ubuduce i da bi bilo liejpo da se poljubimo onako cisto da vidimo sta cemo osjetit. Nakon nekoliko minuta ubedjivanje sa moje strane uspeo sam je poljubiti ali odmah poslije poljupca potencira opet ona meni da ne se nadam nicemu da ne ocekujem nista jer jos nije spremna za vezu i da sledeci put ne zna dali ce izadji sa mnom opet nasamo jer smo se poljubili i pitala jel ce opet biti pustanje sa moje strane i trazenje poljupca ako budemo opet izaslia ja joj fino kazem da je sve u redu to sta smo se jednom poljubili ne znaci da cemo to raditi svaki sledeci put i da nece biti nista osim obicnog druzenja dok se ona ne osjeti spremna. Nakon ovoga prosla su nekoliko dana i reko da je jos jednom ponuditi za izlazak ali ovaj put desilo to sta je nagovestila na nas poslednji susret da ce me mozda odbiti sledeci put i tako je bilo odbila je moj poziv a ja sam to prihvatio i povuko se i od tad je nisam trazio

E sada neznam kako postupiti dalje dali ponudti je jos jednom za izlazak nako nekog vremena pa da vidim dali ce se nesto promeniti u odnosu i pokazati neki interes ili da odustanem i postedim sebe jalovog gubljenja vremena i trudenja oko nesta sta mozda nikad nece biti jer ocito je da tipka jos nije spremna za novu vezu bar tako kaze a mene stavlja u friendzone kao neka rezerva na listu cekanja ukoiko bude promjenila mislenje i ne znam hoce li se ista tim povodom smeniti u dogledno vrijeme dakle trebam neki savjet sta raditi bio bih veoma zahvalan svim iskrenim odgovorima
smile1.gif
sosredotocen is offline

Odgovori s citatom

Old
25.08.2019., 21:54
E super, vidi se da si se potrudio. :ok: Ima i onih što smaraju predugačkim tekstovima, ali tvoj je baš OK.

Back