Kako postaviti sliku sa nekog sajta na krstaricu sa mobilnim telefonom? Sa laptopom mi to ne predstavlja problem ali sa mobilnim mi nikako ne polazi za rukom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I meni sa kompa lako ide.![]()
sa kompa ga lako ubacih
meni je radilo na tel.Mada neće ni na taj način sa nekih sajtova da postavi sliku. Evo recino gornji link ne mogu da ubacim u prozor za slike. Pojavi se poruka Image cannot be loaded from the passed link.
Kada idem kopiraj sliku i kada pokušam da ubacim link tu ne nalepi mi ništa. Na drugi način mi je uspelo. A to je...idem na otvori sliku...tač na link i na taj način ga kopiram i ubacim tu gde si pokazao i funkcioniše. Evo u predhodnom postu sam tako postavio.
Kada idem kopiraj sliku i kada pokušam da ubacim link tu ne nalepi mi ništa. Na drugi način mi je uspelo. A to je...idem na otvori sliku...tač na link i na taj način ga kopiram i ubacim tu gde si pokazao i funkcioniše. Evo u predhodnom postu sam tako postavio.
Probao sam i to. U većini slučajeva mi ne ubaci ništa. Kada se desi da nalepi kopiranu sliku onda upload trraje dva tri minuta dok očita sliku i ubaci je. Nekada je ne ubaci ni posle ta dva tri minuta već mi izbaci poruku da je poruka predugačka.Kad kopiraš sliku, ne ubacuješ je u mesto za link, nego ovde u prostor za komentar, samo kad kopiraš link njega ubacuješ u mesto za link.
Probao sam i to. U većini slučajeva mi ne ubaci ništa. Kada se desi da nalepi kopiranu sliku onda upload trraje dva tri minuta dok očita sliku i ubaci je. Nekada je ne ubaci ni posle ta dva tri minuta već mi izbaci poruku da je poruka predugačka.