Kako postaviti sliku sa nekog sajta na krstaricu sa mobilnim telefonom? Sa laptopom mi to ne predstavlja problem ali sa mobilnim mi nikako ne polazi za rukom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada dođem na sliku idem na podeli i na kopiraj link. Posle to pastujem u by url? Probao sam tako ali ne ide. Sta t je bafer? Privremena memorija?sa tog nekog sajta iskopiraj link, on će da ide u bafer.
Kada dodješ ovde, izaberi Ubaci sliku -> By URL i u prostoru ya kucanje pritisni i drži dok ne izadju opcije sa telefona. Izaberi Paste (ili ekvivalent za srpskom) i link će ući u poruku.
možda slika nije podržanog formata?Kada dođem na sliku idem na podeli i na kopiraj link. Posle to pastujem by url? Probao sam tako ali ne ide.
Kada dođem na sliku idem na podeli i na kopiraj link. Posle to pastujem u by url? Probao sam tako ali ne ide. Sta t je bafer? Privremena memorija?
Ajde neko neka proba da ubaci ovde neku od ovih slika sa ovog linka da vidim da li će uspeti. Meni ne uspeva ni sa jednog sajta.
http://www.jestiveslike.com/katalog/crtani-filmovi/bugs-bunny-dusko-dugousko/
Postavi bilo koju.Pa ti nisi dao adresu slike, već stranice, odaberi sliku koju hoćeš.
Ja ne mogu. Odem na kopiraj sliku i dođem na forum i ponudi mi opciju nalepi i kad kliknem na nju ništa se ne nalepi.
Ja ne mogu. Odem na kopiraj sliku i dođem na forum i ponudi mi opciju nalepi i kad kliknem na nju ništa se ne nalepi.
Da.Da li ti prstom pritisneš KOPIRAJ SLIKU?
Neću ništa da reklamiram? Što to misliš?Ako neće tako, onda duži tač, otvori u novom prozoru, kopiraj odozgore adresu, pa ovde u prozor za slike, pa ovo kao dve karike u lancu.
Nego, jel ti ovo nešto hoćeš da raklamiraš?![]()
Onda skini, pa resajzuj u nekom programu za to, koji ćeš skinuti isto u telefon ili traži po netu manju fotku.Evo sada sam probao drugu sliku sa istog sajta da postavim krenulo je sa postavljanjem i na kraju mi izbacio poruku datoteka je prevelika.
Pa ne znam, sajt za poručivanje jestivih slika. Samo pitam, što se ljutiš.Neću ništa da reklamiram? Što to misliš?
Ma sasvim slučajno. Ne ljutim se.Pa ne znam, sajt za poručivanje jestivih slika. Samo pitam, što se ljutiš.