T Troper Početnik Poruka 5 19.02.2016. u 22:38 - Kako postati rukometni trener? #1 Prijatelji,ako se neko razume u ovu materiju,neka me uputi. Zelim da postanem rukometni trener.Papirologija,uslovi sve sto treba.Hvala
Prijatelji,ako se neko razume u ovu materiju,neka me uputi. Zelim da postanem rukometni trener.Papirologija,uslovi sve sto treba.Hvala
Milan Djurkovic CG Domaćin Banovan Poruka 3.577 21.02.2016. u 12:44 - Kako postati rukometni trener? #2 DIF da si rukometas bio
T Troper Početnik Poruka 5 21.02.2016. u 14:57 - Kako postati rukometni trener? #3 Kazu da imaju strucna usavrsavanja na fakultetima odredjenim za zvanje operativnog trenera.I da je kao kurs gde se dobija licenca za rad
Kazu da imaju strucna usavrsavanja na fakultetima odredjenim za zvanje operativnog trenera.I da je kao kurs gde se dobija licenca za rad
V Vrela Cica Iskusan Poruka 5.579 25.02.2016. u 08:58 - Kako postati rukometni trener? #4 Zasto bas rukometni? Je l' zbog onoga?
T Troper Početnik Poruka 5 25.02.2016. u 17:01 - Kako postati rukometni trener? #5 Ljubav prema sportu koji sam trenirao kao mali.Inace raspitao sam se u rukometnom savezu direktno,imam informacije dovoljno. Hvala i vama.
Ljubav prema sportu koji sam trenirao kao mali.Inace raspitao sam se u rukometnom savezu direktno,imam informacije dovoljno. Hvala i vama.