Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
ako si faca ne mora da znaci da si smeker.....vecinom su face oni kojima se roditelji rasturaju od para....fenserski foliranti....
sta ti dobijas time sto si faca....budi ono sto jesi i u dusi si veci od svih njih....ko njih hebe.....
ako si faca ne mora da znaci da si smeker.....vecinom su face oni kojima se roditelji rasturaju od para....fenserski foliranti....
sta ti dobijas time sto si faca....budi ono sto jesi i u dusi si veci od svih njih....ko njih hebe.....
Biti takva faca je za mene totalno gubljenje vremena i života... Kao oni koji se tako prave, njima je super zbog toga? Mnogo stvari koje žele da urade neće uraditi baš zbog toga što će izgubiti "reputaciju" Odustaće od svih stvari koje vole, samo da bi' zadovoljili društvo oko njih, a ne sebe. Samo gubljenje vremena.
e zajebite ta proseravanja budi svoj mislim ko je ovde svoj neoblikovan i neufušeren milijardama faktora i kao da iko želi tebe origenernog zna se koja roba se valja na trzistu...
Kad vidim te naocare za sunce koje se cesto koriste kad za to uopste nema nikakve potrebe, al' se slazu uz autfit i lice ti izgleda lepse, odnosno podnosljivije za gledanje buduci da prekriju obicno pola face, onda mi one gube svaku prakticnu korist, ili je barem zanemarim i deluju tako odbojno.