Kako poslati pare za Ameriku tj Floridu

Ljudmila2012

Zainteresovan član
Poruka
374
Ako neko ima iskustva da mi kaze kako se salje?

preko moneygrama sam htela da posaljem sluzbenica mi je rekla da nemoze jer moze samo da se primaju pare tako je to ovde u Srbiji?

a western union trazi da se pare ptervore u dinare i onda da se slaju u USA. :confused:

ako neko zna briz nacin...bila bih zahvalna

Ja sam slala par puta preko Western Uniona, jeste da moras da zamenis sve u dinare prvo, a provizija im je 10%, ali ako je hitno novac stize istog minuta. A najlaksi nacin slanja ti je preko interneta sa onim tokenima sto daje banka, ako imate i ti i primalac, nema provizije a pare stizu na racun odmah. Samo prebacis novac sa tvog racuna na njegov/njen.

Nemojte koristiti takve usluge skuplje su nego banke. Paypal je 4% plus moze doci do komplikacija.
Jednostavno odete u banku i kazete hocu wire transfer ?? Traje 2-3 dana. (Unicredit banka radi istog dana ako zatrazite).

Tacno. Ja novac uvek saljem sa svog deviznog racuna direktno na racun primaoca. Provizija je manja nego kod Western Union-a a novac stigne za 2-3 dana.

A mogu li ja podići novac, valjda se u banci kaže taj neki SWIFT broj, onoga ko mi šalje, i oni mi isplate? Je li ko imao takvo iskustvo?

- - - - - - - - - -

Ja sam slala par puta preko Western Uniona, jeste da moras da zamenis sve u dinare prvo, a provizija im je 10%, ali ako je hitno novac stize istog minuta. A najlaksi nacin slanja ti je preko interneta sa onim tokenima sto daje banka, ako imate i ti i primalac, nema provizije a pare stizu na racun odmah. Samo prebacis novac sa tvog racuna na njegov/njen.

Možeš li mi pojasniti kako ovo funkcioniše?

Back