kako popraviti slusalice Sennheiser

njuskalo725

Aktivan član
Poruka
1.045
Da su obicne slusalice sa onim kablicima,nije problrm ni nastaviti ,niti ih baciti i kupiti nove.ALI Sennheiser slusalice nemaju obican kabal unutra ,niti se on moze tako lako spojiti
ili pespojiti.Sennheiser slusalice ,,bubice,najeftinije su 4000 din
i kada uzmemo u obzir da sam ih u proteklih mesec i po dana kupila tri para, i da su sva tri prekinuta u jednoj slusalici ....jer je mace dohvatilo gajtan da cese zube...
Tako imam tri para potpuno novih slusalica, koje ne rade zbog banalnog kvara,,,a ja ,niti servis u okolini ih ne mozemo popraviti
Dakle,pitanje je ,,,,da li zna neko nekakav servis koji mi moze spojiti gajtanice ove,,,,ili majstora ili sl?

Pa ovako!! Bilo je to jednog popodneva,kada ugledah tv servis u mom kraju(_zemun) Odem do kuce,pokupim svhih 16 pari slusalica,i odem do servisa. A unutra cikica sa gomilom razvaljenih televizora...Ne bih ,bas dala ruku da je trezan.ali ovo mi je rekao. OTKUD MENI TA LEMILICA? STA BI MI SA NJOM.??TO SU vam rekli jer ih mrze da rade. To su gajtani koji se pletu,i lak im kao izolacija koristi.Cim se taj lak osteti ,gotovo je.Ti gajtani se ne nastavljaju.jedino da kupis ceo gajtan,ima ih . . pa rece adresu u beogradu...pa da pronadjes nekog sa tom lemilicom da ti napravi to...I tako.malko popisana sam izasla iz servisa. zar su stvarno mojih 4ooox 3 otislo u nepovrat. . .a da su me bar sluzile vise od 3 nedelje????pomagajte!!ko mi pomogne idemo na pice negde.obecavam!!

Pa ovako!! Bilo je to jednog popodneva,kada ugledah tv servis u mom kraju(_zemun) Odem do kuce,pokupim svhih 16 pari slusalica,i odem do servisa. A unutra cikica sa gomilom razvaljenih televizora...Ne bih ,bas dala ruku da je trezan.ali ovo mi je rekao. OTKUD MENI TA LEMILICA? STA BI MI SA NJOM.??TO SU vam rekli jer ih mrze da rade. To su gajtani koji se pletu,i lak im kao izolacija koristi.Cim se taj lak osteti ,gotovo je.Ti gajtani se ne nastavljaju.jedino da kupis ceo gajtan,ima ih . . pa rece adresu u beogradu...pa da pronadjes nekog sa tom lemilicom da ti napravi to...I tako.malko popisana sam izasla iz servisa. zar su stvarno mojih 4ooox 3 otislo u nepovrat. . .a da su me bar sluzile vise od 3 nedelje????pomagajte!!ko mi pomogne idemo na pice negde.obecavam!!
resenje:macka na ulicu:kafa:

Mrzi njega da se bakce s tim,jeste to pipav posao,ali garantujem da moze da se zalemi.Kako su mu zalemljeni krajevi za plocicu unutar slusalice.Dakle naci nekog ko ima volje da se stim suoci.Tu ne idu lemilice od 100W,vec od 20 i max. 40W.

ja isto mislim da je ne logicno da se ne moze gajtan skratiti ili nastaviti.mada sam laik.. jednom mi je neko rekao da to u opremi moraju imati ljudi koji se bave ozvucenjem!!..
Elektronicari i telefonisti rade sa tako sitnim kablicima.

- - - - - - - - - -

Elektronicari i telefonisti rade sa tako sitnim kablicima.
A ako vec imas problem sa mackom,nabavi bezicne slusalice i resen problem.Ima i njih ne mnog skupih.

pa da ili da prodam macku i kupim druge slusalice. . . .
ok.gde da nadjem ,telefoniste..mislis na servise mobilnih telefona??
Fiksnih telefona,oni rade sa tankim zicama.Nemoguce je da nema neki servis komjutera u blizini i oni to mogu uraditi,samo ako hoce.zao mi je sto nisi blize mogao bih ti ja to uraditi.Takve zice se ne skidaju salpelima i nozicima,jer su mnogo tanke i malo ih ima.Vec se zapale upaljacem,jer tako se skida izolacija i lak sa tih zicica,pa se onda umazu u pastu koja sluzi za sastave i onda se nakalajisu oba kraja i tek se onda zalemi.posle nirmalno mora izolir traka i to moze da traje duze nego sto slusalice mogu da izrdze.

ima servis kompijutera.i jako dobar covek radi tamo,ali nisam razumela da to moze i u servisu kompa da se uradi.... . a fiksni telefoni,zaboravila sam i kako izgledaju. . .i sada uopste ne mogu da se setim,gde je bio servis tih telefona u Beogradu( jer je verovatno to sad promenjeno u servis mobilnih, a ostala im je aparatura)

Back