Kako pomoci Jugoslovenima?- Ili.... zasto oni i dalje postoje?

Sta je to u ljudskom bicu sto nekog cini nekakvim "Jugoslovenom"?

Da li je realno da se 2019 neki ljudi u Srbiji izjasnjavaju kao Jugosloveni?

Zasto su upravo ti "Jugosloveni" najveci "antisrbi"?

Zasto ne mozes da budes Jugosloven i Srbin? Zasto Jugosloveni ne vole Srbe?

Zasto Jugosloveni opanjkavaju Srbe po regionu i da li je to OK?

Neistinita pitanja.Prvo Jugosloveni ne opanjkavaju Srbe,a i ne mrze ih.

Srbi najviše mrze sami sebe.Mi što smo rođeni kao Jugosloveni normalno je i da ostanemo kao Jugosloveni.
Sledeće.Za vreme Jugoslavije bilo je puno mešovitih brakova.Hoćete li da pucamo u svoju decu i bračne drugove?
Sledeće: Vreme Jugoslavije je bilo mirno vreme npr.kada sam putovao kroz celu Jugoslaviju,spavao sam na
park placu,otvorena auta i punog đžepa para,i nije mi dlaka sa glave falila.Danas ne sme čovek ni u svojoj
kući da spava.Raspitajte se ima li statistike koliko je deviznih penzionera što su platili glavom kada su se
vratili u domovinu? Biće vam jasnije.

577667

Srbi najviše mrze sami sebe.Mi što smo rođeni kao Jugosloveni normalno je i da ostanemo kao Jugosloveni.
Sledeće.Za vreme Jugoslavije bilo je puno mešovitih brakova.Hoćete li da pucamo u svoju decu i bračne drugove?
Sledeće: Vreme Jugoslavije je bilo mirno vreme npr.kada sam putovao kroz celu Jugoslaviju,spavao sam na
park placu,otvorena auta i punog đžepa para,i nije mi dlaka sa glave falila.Danas ne sme čovek ni u svojoj
kući da spava.Raspitajte se ima li statistike koliko je deviznih penzionera što su platili glavom kada su se
vratili u domovinu? Biće vam jasnije.
1.Svi Jugosloveni na javnoj sceni opanjkavaju Srbe
2.Jugoslovenska nacija ne postoji, nestala je kako je i nastala -na lazi.
3.Mesanjem dve nacije- ne nastaje treca nacija
4. Koliko je to bila dobra ideja videli smo devedestih kad je ubijeno preko 100 000 ljudi i kad je cela jedna nacija- nestala....
5. Jugosloveni su konfiskovali imovinu postenog sveta

nazalost ideja je eto prezivela u nekim glavama ...........

Nije mi jasan komentar o pucanju na bracne drugove.

a ovo sto se tice bezbednosti...ja se tako osecam u Kini....ovde ljudi sednu u kafic i spavaju........zivota mi.....nekad me podseti na price o tim vremenima.....:mrgreen:

1.Svi Jugosloveni na javnoj sceni opanjkavaju Srbe
2.Jugoslovenska nacija ne postoji, nestala je kako je i nastala -na lazi.
3.Mesanjem dve nacije- ne nastaje treca nacija
4. Koliko je to bila dobra ideja videli smo devedestih kad je ubijeno preko 100 000 ljudi i kad je cela jedna nacija- nestala....
5. Jugosloveni su konfiskovali imovinu postenog sveta

nazalost ideja je eto prezivela u nekim glavama ...........

Nije mi jasan komentar o pucanju na bracne drugove.

a ovo sto se tice bezbednosti...ja se tako osecam u Kini....ovde ljudi sednu u kafic i spavaju........zivota mi.....nekad me podseti na price o tim vremenima.....:mrgreen:

Kao Jugosloveni normalno je da su i brakovi sklapani a i deca su došla.Treba li da se sada razvodimo ili pucamo jedan u drugog jer smo različita
nacija? Jedan je Hrvat drugi je Srbin ili Slovenac itd.da vam ne navodim ostale.Verujem da se osećate sigurni u Kini tako smo se i mi osećali
u Jugoslaviji. Ali vas pitam sada koliko ste sigurni u Srbiji? Pogotovu ako ste devizni penzioner.Ovo drugo odgovoriću vam kasnije.

Zato sto je onda bila drzava, a sada je banana republika. Zato sto nije radio samo ko nije hteo. Zato sto je bilo besplatno zdravstvo i skolstvo. Zato sto su svi isli na more. Zato sto je plata bila dovoljna da se zivi, a ne da se prezivi. Zato sto je bilo solidarnosti medju narodom,a sada komsija sa komdijom ne prica. Zato sto... Mogu tako do sutra...

Zato sto je onda bila drzava, a sada je banana republika. Zato sto nije radio samo ko nije hteo. Zato sto je bilo besplatno zdravstvo i skolstvo. Zato sto su svi isli na more. Zato sto je plata bila dovoljna da se zivi, a ne da se prezivi. Zato sto je bilo solidarnosti medju narodom,a sada komsija sa komdijom ne prica. Zato sto... Mogu tako do sutra...

Ne znam zašto je onda pola moje rodbine moralo otići u inostranstvo, kažu da se i tada zapošljavalo preko veze, a i danas imam onih koji su završili bar srednju u toj državi i ni tada nisu mogli naći posao ... to što su zamajavali narod , koji je slabo putovao da se najlepše živi tu, to je već stvar pranja mozga . Koji bi i sada da nastave

O poštovanju države, tada se svaka država poštovala, u tom vremenu je bilo nezamislivo da se i o jednoj državi napiše ovo što se sada piše ovde. Sada čak ni USA nije poštovana, aNemačka ili Francuska još manje

Ti si tada sigurno zakačio poslednje ostatke vaspitanja na tragu kraljevine , ovo što mi sada živimo, posledica je tog "socijalističkog" vaspitanja, pod navodnicima je zato što je to bila samo ljuštura, u osnovi to je bio duboko korumpiran i pritvoren sistem.

Ne znam zašto je onda pola moje rodbine moralo otići u inostranstvo, kažu da se i tada zapošljavalo preko veze, a i danas imam onih koji su završili bar srednju u toj državi i ni tada nisu mogli naći posao ... to što su zamajavali narod , koji je slabo putovao da se najlepše živi tu, to je već stvar pranja mozga . Koji bi i sada da nastave

O poštovanju države, tada se svaka država poštovala, u tom vremenu je bilo nezamislivo da se i o jednoj državi napiše ovo što se sada piše ovde. Sada čak ni USA nije poštovana, aNemačka ili Francuska još manje

Ti si tada sigurno zakačio poslednje ostatke vaspitanja na tragu kraljevine , ovo što mi sada živimo, posledica je tog "socijalističkog" vaspitanja, pod navodnicima je zato što je to bila samo ljuštura, u osnovi to je bio duboko korumpiran i pritvoren sistem.
izdajnici i pobegulje a meni kenjas nesto...

imas izdajnike u porodici!

btw ima ona pesma jugoslogeni, kao ko to tudju zenu gleda, jugosloveeeeniiii

trash ko i ta drzava

Pa nema danas puno nezaposlenih.
Besplatno nam je zdravstvo
Ja nisam platila faks, vec o drzavnom trosku.
Isla sam na more vise od svih Jugoslavena koje znam. Niko od njih nije maknuo dalje od Crne Gore, Hrvatske i firminog odmaralista.

Da li treba biti impresioniran ovim sto si naveo? :think:
Koliko ste imali ustedjevine na racunima??

Pola moje porodice je tad emigriralo u Nemacku......
a nisu bili cetnici.....

Ovakva pitanja treba postavljati na prvom mestu , na psihijatriskim forumima.

Када би им стручна лица покушала помоћи да прихвате чињеницу да је та творевина била само илузија која се хвала богу неће никада поновити, бојим се да би остали и без тог малобројног скупа људи, јер би сви извршили масовно самоубиство.

Када би им стручна лица покушала помоћи да прихвате чињеницу да је та творевина била само илузија која се хвала богу неће никада поновити, бојим се да би остали и без тог малобројног скупа људи, јер би сви извршили масовно самоубиство.
meni je samo cudno da su to zapravo neki, da kazemo, obrazovani ljudi.......

Da li je realno da se 2019 neki ljudi u Srbiji izjasnjavaju kao Jugosloveni?

Zasto su upravo ti "Jugosloveni" najveci "antisrbi"?

Zasto ne mozes da budes Jugosloven i Srbin? Zasto Jugosloveni ne vole Srbe?

Zasto Jugosloveni opanjkavaju Srbe po regionu i da li je to OK?
Kad si rodjen u jednoj zemlji sta te boli ***** sto je neko sjebo

Не ,то није нормално.То само говори какви сте мишеви.Постојали су неки људи и пре те Југославије *бему миша,постојаће и после.Само је чудно заиста да се једино Срби одричу српског националног бића у име Југославије још увјек док остали народи те исте Југе одавно о СФРЈ причају као историји, углавном лошој историји.

Зашто се Југославија и југословенство најбоље и највише примило код јединог државотворног народа пре те исте државе је питање за наше "драге" Брозовце јер када су склапали другу Југославију костур се звао "слаба Србија јака Југославија",тековине тог костура видимо и данас.

Што се тиче питања како помоћи Југословенима у 21 вијеку,данас 2019-е године?
Једина помоћ је чекати прилику и гурнути то кракаво, дрхтаво, диносаур тијело низ провалију, тј. помоћи да ЦРКНЕ што пре. :whistling:

Back