Kako poljubiti devojku?

• Začetnik teme Začetnik teme baric
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

baric

Zainteresovan član
Poruka
103
Svako od nas je sa nestrpljenjem očekivao svoj prvi poljubac i ma koliko ga želeo, u najmanju ruku se i isto toliko i bojao. Evo par saveta da vam pomognu oko tog problema:

Kreni polako, a zatim navali

Pri prvom poljupcu smo u iskušenju da se odmah počnemo žestoko ljubiti, da na taj način izrazimo sve osjećaje u poljupcu koji topi usne, ali prežestoko navaljivanje u startu može odbiti partnera. I stvarno, erotičnije je početi polako i nežno pojačavati strast. Poput paljenja vatre, u početku treba jedna iskra. U zavisnosti od raspoloženja, dovoljno je nekoliko sekundi da se plamen razbukta.

Prvo usne, zatim jezik

Neka usne budu opuštene i malo razdvojene kada dotaknu partnerove. Ne zabadajte odmah jezik u njena/njegova usta.
Prvo neka vam jezik lagano pređe preko partnerovih usana, pa pričekajte da zaželi još. Ako odgovori dodirivanjem vašeg jezika svojim, smatrajte to pozivom za ulaz, neka vam pokreti jezika budu instinktivni i dinamični; nemojte ga odrveniti, ali nemojte ga ni pustiti da paluca.

Ostavite prostora za disanje

Uvek budite sigurni da partner može da diše. Izbegavajte doći u poziciju da vam se nosevi zatvore, pa da ostanete bez vazduha. Ne zaboravite disati dok se ljubite; možete diskretno udisati i izdisati kroz nos, iako su vam usne spojene.

Dajte i primajte

Ljubljenje je poput plesanja sa partnerom; morate biti s njim u pokretu, osećati i paziti na ritam, pokrete i raspoloženja. Najbolje ljubljenje ima obeležje napred – nazad. Pokušate nešto i pratite kako na to odgovara, glasom ili ustima. Ako mu se sviđa, nastavite i produbite, a ako ne, pratite malo njegove pokrete.

Koristiti pljuvačku u granicama

„ ******ljenje“ je samo izraz. Vaša ljubavnica ne želi puna usta vaše pljuvačke. Navlažite jezik i usne samo toliko da su podmazani, da usne lako klize uz njene. Niko ne voli poljupce koji su presuvi ili premokri i klizavi.

Grickati nežno

Nežno zubima grickati ili potezati partnerove usne može biti vrlo seksi ako se radi pažljivo.
Rubovi zuba mogu biti oštri na osetljivom tkivu usnica i usta. Uzmite partnerovu donju usnu i nežno je sisajte između otvorenih zuba. Zatim zubima lagano stisnite usnu. Ne ugristi! Ne želite valjda krv!

Zanimljivo da kad vidiš recept tu ima i spisak namirnica koje se koriste, ili za Uradi sam prvo spisak delova i alata... samo u ovim glupim uputstvima šta i kako sa devojkom nijedan od copypastera da navede odmah: Potrebno devojka/žena, komada 1. Ko da ne žele u startu da obeshrabre potencijalni auditorijum i odgovore ih od daljeg čitanja.

tumblr_mhnxbeQqEW1s46eeto1_500.gif

moze lock :lol:

pa oce da glumi silu , ali kao i sve dosad napushena podvijenog repa mora da bega... uz naravno odbrambeni mehanizam tipa vi mene smarate iako je ->ona dosla ovde -i pocela sa provokacijama...

ma naravno, jasno je i zasto.
neverovatno je kakve su, pljues ih, pokazes im ko su a onda im privatno udelis jednu lepu rec i odmah oce da skace po...
nema to skrupula ni malo

- - - - - - - - - -

Pa vidis, ja smatram da si sav posran, sjeban, pogubljen i sovinisticki tupson prvog reda, ali ti to ne "nabijam na nos"
Zivot ce ti sam pokazati koliko seres i naterati te da jedes svoja go.vna
Aj' sad idi yebi neku kuravelu ili kako ih vec nazivas

snajka, ja sam pri kraju zivota, nema sta zena da mi pokaze i nauci jer nema nit znanja nit iskustva. moze samo da dobije ovaj moj srpski, krivi. ako zasluzi.
mada, prostitutke su jeftinije od vecere u kafani za 'postene' devojke

Back