O Oblomov Početnik Poruka 1 08.05.2012. u 21:38 - Kako pokrenuti časopis? #1 Recimo da imam ideju, i ljude koji su kompetentni u određenoj oblasti. Kako da pokrenem časopis?
Kriegsmarine Početnik Poruka 15 05.08.2012. u 08:52 - Kako pokrenuti časopis? #2 Alo ljudi i mene interesuje ova tema? Moze li neko da pomogne i da li ima iskustva sa pokretanjem casopisa?
Alo ljudi i mene interesuje ova tema? Moze li neko da pomogne i da li ima iskustva sa pokretanjem casopisa?
G gost 243178 Veoma poznat Poruka 12.084 05.08.2012. u 12:58 - Kako pokrenuti časopis? #3 Pa napravite sajt, i eto vam časopis - imate svoju veb stranu, ljude koji će da pišu sadržaj, dizjniraju, uređuju, reklamiraju, i prodaju reklame....
Pa napravite sajt, i eto vam časopis - imate svoju veb stranu, ljude koji će da pišu sadržaj, dizjniraju, uređuju, reklamiraju, i prodaju reklame....
Young_blood Poznat Poruka 7.391 20.09.2012. u 20:11 - Kako pokrenuti časopis? #4 Moras da nadjes izdavaca,dizajnera,autorske tekstove,pa da odes u stampariju i platis stampu i da odredis koliki tiraz zelis.
Moras da nadjes izdavaca,dizajnera,autorske tekstove,pa da odes u stampariju i platis stampu i da odredis koliki tiraz zelis.