- Poruka
- 252
Da li postoji nacin da se podnese zalba za neko banovanje? Da li postoji nacin da se kontrolise samovolja moderatora, koji naravno mogu da grese i preteruju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a mene interesuje kako podneti molbu za banovanje...Da li postoji nacin da se podnese zalba za neko banovanje?
Samo pošteno pa ko dobije hlamidiju,dobije.ne mogu ja protiv sejna![]()
Све је то део игре.
И бан.
Само је битно, кад решиш да попијеш бан, да га не добијеш за нешто мало и безвезе, него, поштено да напушиш противника, да не буде џабе бан.
Жалиш се супермодераторима, као непосредно вишој инстанци.
Само, немој Нини, она увек држи страну модераторима.
zalite se tabu..meni manje glavobolje
Ne,ovdje bukvalno može da te iebe svaki moderator kad mu se prohtije,znači hebeni divlji zapad,jedina odbrana ti je da budeš kao Iskapa,da budeš Šejn!!
tab je admin, nije spamer ..tako da slobodno presavi papir , uzmi olovcicu i napisi sta ti je na srcu ..Ја спамер, да се жалим још већем спамеру од мене?![]()
Kako prema kome.Ponekad ima osecaja kao da ima vise banovanih nego aktivnih na krstarici. Da li su moderatori prestrogi?
Pa pitanje je zbog toga sto mnogi dobiju ban za nesto sto uopste ne spada u vredjanje. Nego ako moderator jednostrano odluci. Moze moderator prosto da ne voli odredjene forumase i da bude pristrastan.
I mene su nekoliko puta banovali zbog nečega što nije bilo ni za opomenu, a robijao sam kao da sam širio nacionalnu mržnju.Ne,ovdje bukvalno može da te iebe svaki moderator kad mu se prohtije,znači hebeni divlji zapad,jedina odbrana ti je da budeš kao Iskapa,da budeš Šejn!!
Pa,dobro sad,objektivno gledano ti i jesi najgori ovdjeI mene su nekoliko puta banovali zbog nečega što nije bilo ni za opomenu, a robijao sam kao da sam širio nacionalnu mržnju.
Zato što ne dam na sebe? Onda priznajem da sam najgori.Pa,dobro sad,objektivno gledano ti i jesi najgori ovdje