kako podici zadnjicu?

]isla sam prosle godine u teretanu[/B] i zadnjica mi se lepo podigla, zasto ove godine se to ne desava, sada sam cak isla duze u teretanu.

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

pA STA SI TI MISLILS ODES MALO I GOTOVO JE napravices se kao Sindi Kraford i to ce traje ceo zivot....

Zavisi da li ides u teretanu kada ides koliko ides sta radis od vezbi koliko ponavljanja koliko puta nedeljno,kako se hranis,koliko se hranis,kakvu hranu unosis,kakav je procenat unetih nutrijenata,kako zivis,koliko imas godina,da li dovoljno spavas,da li se ne pretreniravas,kakvu imas strukturu misica,kakav tip metabolizma imas,da li si ektomorf ili endomorf i jos 100 stvari....

A na pitanje Zasto mi se ne podize dupe kao pre se ne moze odgovoriti tako lako....To ti je kao da ti gledamo u pasulj zasto ti se dupe ne podize.....Kao da nas pitas sta ce biti sve sledece godine i zasto....

Znaci samo mozemo da nagadjamo........Nisi nam dala nikakve informacije....

Ako si zaista zainteresovana da razvijes lep maximus gluteus - misic guze javi se i ja cu ti reci vezbe,ishranu sta kako.....Ali samo ako si zainteresovana jer ne bih da pisem i da se mucim dzabe a ti ono 2 dana i da zayebes sve to.......

Poslednja izmena:
kran_ausgefahren.jpg

:hvala:

Back