Kako pobediti ljubomoru ? Tuđu, svoju ..

Nema nista gore od ljubomorne zene. Pomoci tu nema, on ako zeli da vara, varace, ako ne, nece. Mada frka je kada ga zene smaraju i dosadjuju. Nekako to daje i uvid kroz sta prolaze muskarci jer znaju da im devojku bar jedan smara na FB, Forumu ili gde vec.
Opet, sve zavisi od coveka, ko zeli da vara, varace, ne vredi da se mnogo bije glava oko toga, samo eto, ne zele ni ljudi da im neko maze oci i laze.

Imam atraktivnog kolegu,
koji ima ljubomornu ženu.

Sa njim sam dnevno puno radno vreme
svedok sam njegove vernosti.

Meni neverovatno, ali izdržava sve "napade" suprotnog pola ! :dash:

Čovek u zadnje vreme ima velike probleme sa ženinom ljubomorom,
nikako da joj dokaže svoju odanost.

Ne znam kako da mu pomognem ( žali mi se )
šta da mu posavetujem ?

Kazi mu da karra sa strane sve sto moze i dok god moze, ****** ce mu neko reci fala sto je veran, moze samo da ispadne budaletina. :deda:

Nema tu pomoći. Ljubomorne osobe boluju od nesigurnosti i time samo zagorčavaju svoj i partnerov život. Nema to nikakve veze sa ljubavlju, kad gušiš "iz ljubavi".
Tko želi prevariti, prevarit će, pa da ga lancima vežeš.

Pitanje je da li su samo ljubomorne osobe nesigurne ili i njihovi partneri koji podsticu tu ljubomoru sopstvenom nesigurnoscu, ubedjen sam da je uzrok stalnog flertovanja i koketiranja takodje nesigurnost, i takve osobe nemaju sta da traze zajedno, jedino ako su u SM fazonu, pa obozavaju zijan.

Pitanje je da li su samo ljubomorne osobe nesigurne ili i njihovi partneri koji podsticu tu ljubomoru sopstvenom nesigurnoscu, ubedjen sam da je uzrok stalnog flertovanja i koketiranja takodje nesigurnost, i takve osobe nemaju sta da traze zajedno, jedino ako su u SM fazonu, pa obozavaju zijan.

Istina, ima tu svega, od nesigurnosti u partnera zbog manjka vlastitog samopouzdanja, pa sve do flertovanja kako bi sami sebi dokazali da su još uvijek atraktivni...ima i onih koji to namjerno rade partneru da bi kroz njegovu ljubomoru dobili dokaz ljubavi.
Nesigurnost, dokazivanje...kako god, nije dobro. Nekome je to možda onaj "začin" koji štiti od monotonije, ali sam sklonija mišljenju da svaki vid kontrole u vezi stvara od te veze pakao.

Back