Kako pobediti ego i spasiti brak

Onaj ko ume da (za)voli ne okrece se oko sebe i ne zagleda druge parove (radi utvrdjivanja "istine" o ljubavi), nego trazi sta je njegovom srcu blisko, nesto u sta veruje i u to se zaljubljuje. Kad nadje, moze ceo svet da recituje svoju sumnju jednoglasno, da on/a nije bas sve sto bi trebala da bude, apsolutno su nebitni onome ko se zaljubio, jer je tu vec sve pocelo. I tacka.

:cmok:

Fanaticno? Sex im je zamena za mnogo toga sto fali, a brak babaroga jer su se ,eto, opekli jednom, a glupost je merljiva koga bas zanima.
Nisam siguran da sam ovo dobro shvatio.
Činjenica je da sam se jako, ali veoma jako, opekao u braku i sasvim je sigurno da me matičar više neće videti - čak ni kao svedoka. Štaviše, pozvan sam na svadbu (uskoro) ali ću doći tek posle venčanja jer ne želim ni da uđem u tu salu.
Ako to znači da sam glup - prihvatam. Naravno, i pored sve moje, ovako proizašle, gluposti, neću promeniti svoj stav o braku.

Nisam siguran da sam ovo dobro shvatio.
Činjenica je da sam se jako, ali veoma jako, opekao u braku i sasvim je sigurno da me matičar više neće videti - čak ni kao svedoka. Štaviše, pozvan sam na svadbu (uskoro) ali ću doći tek posle venčanja jer ne želim ni da uđem u tu salu.
Ako to znači da sam glup - prihvatam. Naravno, i pored sve moje, ovako proizašle, gluposti, neću promeniti svoj stav o braku.

Ne znam da li smes da ignorises poziv drzavnog organa, nece moci da postupaju u predmetu bez tebe, a za to ide kazna.
Ko je pokrenuo predmet, mlada ili ti?

Back