carobnica21
Početnik
- Poruka
- 43
Kako se resiti bolesne i bezrazlozne ljubomore...kad nismo zajedno haos jeee...
...kad smo zajedno super nam je,malo manje ljubomore ima...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako se resiti bolesne i bezrazlozne ljubomore...kad nismo zajedno haos jeee......kad smo zajedno super nam je,malo manje ljubomore ima...
Kako se resiti bolesne i bezrazlozne ljubomore...kad nismo zajedno haos jeee......kad smo zajedno super nam je,malo manje ljubomore ima...
Prati ga. Pregledaj mu poruke u telefonu ili jos bolje otkrij koji mu je password za mail.
Ал' најјаче су ми оне форе "дечко ми је љубоморан, баш је смарач", а она флертује и док купује 'леба рано ујутро.. Ма дај
Ал' најјаче су ми оне форе "дечко ми је љубоморан, баш је смарач", а она флертује и док купује 'леба рано ујутро.. Ма дај
A koliko ti profila imas?ima 4 fejs profila..pise svasta...nista ne kazem..sigurna sam u sebe...a on katastrofa od ljubomore.....
A koliko ti profila imas?
ljubomora ako mi neko komentarise na fejsu...odma je moj...hhaahaahh
glupi muskarci kukaju na zene kad se ne jebu a kad dobiju savrsen sex onda postanu ljubomorni.....![]()
aj mala ne kaki vishe
ma ne flertuje ona bre... ona je samo popularna.
ma znas sta je fora Plja, nema tu ljubomore uopste, to je samo kao in biti ljubomoran i onda svi kao mi smo ljubomorni bla blato je samo obicna rijec za neko glumatanje ... ja sam dobar plemenit al samo ne volim da ona svera, a ovamo mu imponuje kada ima status ''ljubomornog'' covjeka, kao to nesto mocno ... msim lozenje klasicno ,,,