Kako platiti za posao?

Hvala vam na podrsci, i sto razumete u kakvoj situaciji je vecina nezaposlenih koji nemaju vezu. Od nekih odgovora gore sam se zapitala da li sam ja mozda luda sto ovako govorim.

Ocigledno je da neki ljudi ne znaju situaciju u zemlji, sto nekako mogu da razumem, ali nikako ne shvatam zasto se javljaju ljudi koji samo zezaju, vredjaju (pominju da ne znam da radim, da spavam s nekim za posao itd). Lepo preskocite temu ako nemate dobar savet. Hvala.

Hvala vam na podrsci, i sto razumete u kakvoj situaciji je vecina nezaposlenih koji nemaju vezu. Od nekih odgovora gore sam se zapitala da li sam ja mozda luda sto ovako govorim.

Ocigledno je da neki ljudi ne znaju situaciju u zemlji, sto nekako mogu da razumem, ali nikako ne shvatam zasto se javljaju ljudi koji samo zezaju, vredjaju (pominju da ne znam da radim, da spavam s nekim za posao itd). Lepo preskocite temu ako nemate dobar savet. Hvala.

Izvini, ali nisam rekao da spavas, dao sam ti primer.

Sta mislis da ja kao muskarac napisem oglas dajem 5000 evra bilo kojoj devojci koja hoce da izlazi i spava sa mnom. U cemu je tu razlika izmedju toga sta sam ja napisao i ti sto si postavila ovu temu.... oboje placamo za nemoralnu uslugu bez ikakvih garancija.

Ponavljam, za posao se nikada ne placa, ma kakva je drzava.

Bolje da to naucis sada. Ovo je prijateljski savet a ne sprdnja.

Back