Kako pisete?

ako ikako moze - cirilica... Nije glupa tema, oko 30% maturanata su u velikom problemu kada shvate da moraju da pisu maturski cirilicom (zvanicno nam pismo, jel) - bas mi se zalila drugarica, koja je bila u istom problemu... Sramota je ne znati srpsko pismo, al' to izgleda jos nije doprlo do svesti mnogih.

Cirilica... stampana za okolinu, pisana za mene :lol: (bio je totalno grozomoran rukopis, a sad je samo tesko citljiv :lol: :lol: :lol: ). I to skoro uvek... Gde god ima smisla - cirilica. Izuzetak je samo ako pisem nesto oko kompova, pa bih stvarao sam sebi komplikaciju. A i ta latinica, stogo stampana slova. Isto kao i EpOx... ne mogu da se setim svih slova... joj! :lol:
I da... kad radim na samom kompu (kao sada), samo latinica

AnaBg:):
Cirilicom,latinicom...pisana,stampana slova...

Ja pisem stampano latanicom...jer ako pocenem da pisem cirilicu,onda nastavim latinicu,i najvise poteskoca na pismenim zadacima,de moras da pises cirilic jos pisano
Nemoras da pismeni pises cirilicom ali zato svako slovo mora da bude tano napisano,posto vecina nas ne koristi pravilno latinicno pismo...

kod nas ne idu nego ih pisemo :lol:

bez ljutnje molim te...Tako me danas ispalio onaj iz perakre,ima jedan celavi Bratislav i drugog sto radim pitam ga kako se zove,on kaze ne zovem se sam dodjem

AnaBg:):
Cirilicom,latinicom...pisana,stampana slova...

Ja pisem stampano latanicom...jer ako pocenem da pisem cirilicu,onda nastavim latinicu,i najvise poteskoca na pismenim zadacima,de moras da pises cirilic jos pisano

Pishem uglavnom cirilicu pisano..... Ali ako ima puno latinskih naziva sve pishem latinicom i to shtampano.
Pisanu latinicu nikada ne pishem, a cirilicu shtampanu ponekad....

micika_015:
Pishem uglavnom cirilicu pisano..... Ali ako ima puno latinskih naziva sve pishem latinicom i to shtampano.
Pisanu latinicu nikada ne pishem, a cirilicu shtampanu ponekad....

Naravno da ces Latinski, kao i druge mrtve ili zive a strane jezike, pisati odgovarajucim pismom... Naravno, da ces merne i ostale, oznake iz fizike pisati latinicom - jer te ni duboki patriotizam ne bi spasao do keca... Naravno...

Back