kako pametno uloziti novac

Ne znam kako pametno uloziti novac,jer mi koji smo pametni,novca konstantno nemamo. Oni koji ga imaju,i to,u enormno velikim iznosima,oni su
tupave budale.koje vrlo dobro znaju,kako se danas u ovoj zemlji,novac zaradjuje. Naravno,ne preko ulozenog rada,nego preko mutnih poslova,sedeci
po ceo dan,po beogradskim kafeima,dok im novac "curi" u dzepove. Dakle,oni vrlo dobro znaju,i gde da taj "tesko" zaradjeni novac,uloze i "oplode".

Ne postoji posao u kojem je zagarantovana zarada nego postoje okolnosti koje nam idu ili ne idu na ruku .
Okolnosti koje nam idu na ruku treba iskoristiti . Drugim riječima , treba iskoristiti svaku šansu . Problem je
što malo ko te šanse zna prepoznati mada se skoro svakom ukažu .

molim vas dal neko na foumu ima iskustva sa otvaranjem Swislajn prodavnice .Ja bih da otvorim pa me zanimaju iskustva dal se isplati i sta je sve potrebno .Hvala vam na odgovoru .Pozzzz:D

Zavisi gde otvaras prodavnicu.
Ukolko pored mesta prolazi vise ljudi vece su i sanse da neko svrati da kupi nesto.

Mozda bi ti bilo bolje resenje da se fokusiras na veci obrt nego na zaradu buduci da su ti glavna musterija deca i oni koji vole slatko.

Ne znam kako pametno uloziti novac,jer mi koji smo pametni,novca konstantno nemamo. Oni koji ga imaju,i to,u enormno velikim iznosima,oni su
tupave budale.koje vrlo dobro znaju,kako se danas u ovoj zemlji,novac zaradjuje. Naravno,ne preko ulozenog rada,nego preko mutnih poslova,sedeci
po ceo dan,po beogradskim kafeima,dok im novac "curi" u dzepove. Dakle,oni vrlo dobro znaju,i gde da taj "tesko" zaradjeni novac,uloze i "oplode".

Oni koji koji su pametni prodaju svoje znanje budalama i takođe imaju para.Što više pametni prodaju znanje budalama sve više imaju para.Dakle na kraju budala ostane bez para a ostaje i budala.

Back