DICESNACIVAKUKOJA:Milow:Gazdarica:Dobro, lijepo ste se pocastili, a sad mir...![]()
Inace...![]()
Ja samo odgovaram na komentare osobe "D..."
JA SAM OSOBA NN, A NE *D*...ZNAS..![]()
NN ... sta god ...
Pa ja sam mladi majmun a ti si banana

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DICESNACIVAKUKOJA:Milow:Gazdarica:Dobro, lijepo ste se pocastili, a sad mir...![]()
Inace...![]()
Ja samo odgovaram na komentare osobe "D..."
JA SAM OSOBA NN, A NE *D*...ZNAS..![]()
Gazdarica:Dobro posto ste vas dvoje majmun i banana, idite na drvo da se igrate... Dosta je bilo na forumu...![]()
GAZDARICE...UPS...PA STA SAM TI JA KRIVA?Gazdarica:Dobro posto ste vas dvoje majmun i banana, idite na drvo da se igrate... Dosta je bilo na forumu...![]()
JA SAM LEPO KRENULA SA TEMOM...ALI AVAJ...VIDELA SI KAKO SE NASTAVILO...PARDON..NECU DA SKRECEM SA STAZE...DEDA MRAZE...OK..Gazdarica:Ma, nije mi niko nista kriv, nego ste se vas dvoje zavukli u chat i pricu, koja kvari temu...
on je presladak i pametan i ima devojku, ali kad sam ja tu ona kao da ne postoji. i nije samo sa njom takav, takav je bio i sa prethodnom devojkom, uhvati ga panika kad me vidi i ne kontrolise se pred njom vec ona jasno moze da shvati da medju nama "ima necheg"...
em pravi budalu od nje, em pravi budalu od sebe, a meni takvo dizanje ega ne prija. pomislim da stvarno moze nesto da bude medju nama i na njihovu vezu gledam kao na nesto privremeno, sto nije fer.
kako da pocnem da ih dozivljavam kao mladica i devojku, kad on nije u stanju da joj pruzi minimum postovanja kad sam ja tu...?
on je presladak i pametan i ima devojku, ali kad sam ja tu ona kao da ne postoji. i nije samo sa njom takav, takav je bio i sa prethodnom devojkom, uhvati ga panika kad me vidi i ne kontrolise se pred njom vec ona jasno moze da shvati da medju nama "ima necheg"...
em pravi budalu od nje, em pravi budalu od sebe, a meni takvo dizanje ega ne prija. pomislim da stvarno moze nesto da bude medju nama i na njihovu vezu gledam kao na nesto privremeno, sto nije fer.
kako da pocnem da ih dozivljavam kao mladica i devojku, kad on nije u stanju da joj pruzi minimum postovanja kad sam ja tu...?
Ma, nije mi niko nista kriv, nego ste se vas dvoje zavukli u chat i pricu, koja kvari temu...
Na moje teme nisi tako ostra... daj obrisi chat sa njih kad birses odavde budi dosledna.