kako OZBILJNO shvatiti NEOZBILJNU osobu...

nije nas nikad upoznao...! ja sam htela da joj se predstavim kao njegova tetka, ali to je moglo da upali samo na prvom ili drugom susretu ;)

zasto sam pokrenula ovaj topic? zato sto sam nedavno upoznala devojku mog druga, sasvim slucajno. devojka je stvarno duhovita i td. i onda kad sam dosla kuci razmisljam sta bi se desilo da se "slucajno" zaglavim u liftu sa devojkom lika o kome se radi u topicu. i skopcam da bi me ona verovatno ubila jer njemu mora da ocuti. i onda sam se par sati preispitivala da li sam ja nesto zgresila u odnosu sa njom i skapiram da nismo razmenjale ni dve recenice... a ona je bash slatka devojcica, ima velike okice i malo suska dok prica. nije glupa, ali nema pojma sa njim kad mu dozvoljava takve stvari...

on je presladak i pametan i ima devojku, ali kad sam ja tu ona kao da ne postoji. i nije samo sa njom takav, takav je bio i sa prethodnom devojkom, uhvati ga panika kad me vidi i ne kontrolise se pred njom vec ona jasno moze da shvati da medju nama "ima necheg"...
em pravi budalu od nje, em pravi budalu od sebe, a meni takvo dizanje ega ne prija. pomislim da stvarno moze nesto da bude medju nama i na njihovu vezu gledam kao na nesto privremeno, sto nije fer.
kako da pocnem da ih dozivljavam kao mladica i devojku, kad on nije u stanju da joj pruzi minimum postovanja kad sam ja tu...?

curo..muskaracu se uvek dize na cure...i da je sa tobom,dizao bi mu se na neku drugu..

Poslednja izmena:
on je presladak i pametan i ima devojku, ali kad sam ja tu ona kao da ne postoji. i nije samo sa njom takav, takav je bio i sa prethodnom devojkom, uhvati ga panika kad me vidi i ne kontrolise se pred njom vec ona jasno moze da shvati da medju nama "ima necheg"...
em pravi budalu od nje, em pravi budalu od sebe, a meni takvo dizanje ega ne prija. pomislim da stvarno moze nesto da bude medju nama i na njihovu vezu gledam kao na nesto privremeno, sto nije fer.
kako da pocnem da ih dozivljavam kao mladica i devojku, kad on nije u stanju da joj pruzi minimum postovanja kad sam ja tu...?

1. Da mu ti znacis, onda bi raskinuo sa njom i poceo sa tobom?
2. Da mu ona znaci, onda nebi se ponasao tako, nije red da je ignorise ako bi da ti nisi bila tu pricao sa njom, ko je ku*va kad su nemci tu, taj bi bio ku*va i kad nisu u prenesenom znacenju ko je ignorise kad je neko tu taj je ignorise i kad su sami, al se pravi da je ne ignorise?

3. Znaci ne znacite mu ni ti ni ona kao licnosti?

5. Cemu se onda nadas? Verovatno ni sam sebi on ne znaci a kamo li da mu znaci neko drugi.

Back