Kako ovo odraditi?

'Ebi ga Sinnke...ako ti je krajnji domet 15 dana zaljubljivanja u dve godine, sta da ti kazem..? :roll:

Iskljuci mozak, povedi na more il' planinu, nAku spoMzorusu, plati joj da se pravi da je zaljubljeTa u tebe i...vuk sit, a ovce na broju :lol:

Bas bih bila degradirana da je moj muzjak samo pola meseca u dve godine zaljubljen u mene... :cry:
:mrgreen:

SANDRINAbg:
'Ebi ga Sinnke...ako ti je krajnji domet 15 dana zaljubljivanja u dve godine, sta da ti kazem..? :roll:

Iskljuci mozak, povedi na more il' planinu, nAku spoMzorusu, plati joj da se pravi da je zaljubljeTa u tebe i...vuk sit, a ovce na broju :lol:

Bas bih bila degradirana da je moj muzjak samo pola meseca u dve godine zaljubljen u mene... :cry:
:mrgreen:

Kako je to glupa izreka. Ako su ovce na broju a vuk sit. Onda ili je vuk glup pa su ovce uverile vuka da uopste nije gladan ili je vuk smazao cobana.

sinnke:
Muskarci cesto kazu sex, a misle ne ljubav. Zene kazu ljubav, a misle na kesh.

Meni se desi period od 15 dana u dve godine kad zelim biti zaljubljen, ali to nikako da izvedem jer kako je moguce biti zaljubljen u zenu koja je u tebe zaljubljena zbog kesha.
Kako da si ispunim tu zelju? Da li neko ima neki recept?

Ne vredi, bato, kao sto vidis, ni jedna nece 15 dana, sve 'oce da se udaju. :lol:

sinnke:
Muskarci cesto kazu sex, a misle ne ljubav. Zene kazu ljubav, a misle na kesh.
"Za$to kazhe$ ljubav, a misli$ na ke$".. svi smo prochitali tu lektiru

sinnke:
Meni se desi period od 15 dana u dve godine kad zelim biti zaljubljen, ali to nikako da izvedem jer kako je moguce biti zaljubljen u zenu koja je u tebe zaljubljena zbog kesha. Kako da si ispunim tu zelju? Da li neko ima neki recept?

Re$enje ti je sinnke da sav ke$ pokloni$ crkvi da se moli za spasenje tvoje kite ili siroti$tu pa da onda osiroma$en kao qranijum krene$ na turneju kao putujuci zhigolo. Lepo zadovoljava$ zagorele domacjice i foruma$ice od grada do grada za skromnu novchanu nadoknadu. Em ti ne $teti, M svi srecjni i zadovoljeni

Back