ALTEC
Aktivan član
- Poruka
- 1.379
e sto me nerviraju vise ovi klonovi.....ma ljudi budite ono sto jeste...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jbg njegov post mi je bio strasno nejasan pa sam morala da prokomentarisem...sta cu to je bilo jace od mene,jer je nelogicno i glupo...ali dobro i dalje mi je jako zabavan kao licnost... 8-)NovaIsta:ma vidis da ne zna odakle da pocne.. razocarao se..
SANDRINAbg:'Ebi ga Sinnke...ako ti je krajnji domet 15 dana zaljubljivanja u dve godine, sta da ti kazem..?![]()
Iskljuci mozak, povedi na more il' planinu, nAku spoMzorusu, plati joj da se pravi da je zaljubljeTa u tebe i...vuk sit, a ovce na broju![]()
Bas bih bila degradirana da je moj muzjak samo pola meseca u dve godine zaljubljen u mene...![]()
![]()
sinnke:Kako je to glupa izreka. Ako su ovce na broju a vuk sit. Onda ili je vuk glup pa su ovce uverile vuka da uopste nije gladan ili je vuk smazao cobana.
sinnke:Muskarci cesto kazu sex, a misle ne ljubav. Zene kazu ljubav, a misle na kesh.
Meni se desi period od 15 dana u dve godine kad zelim biti zaljubljen, ali to nikako da izvedem jer kako je moguce biti zaljubljen u zenu koja je u tebe zaljubljena zbog kesha.
Kako da si ispunim tu zelju? Da li neko ima neki recept?
"Za$to kazhe$ ljubav, a misli$ na ke$".. svi smo prochitali tu lektirusinnke:Muskarci cesto kazu sex, a misle ne ljubav. Zene kazu ljubav, a misle na kesh.
sinnke:Meni se desi period od 15 dana u dve godine kad zelim biti zaljubljen, ali to nikako da izvedem jer kako je moguce biti zaljubljen u zenu koja je u tebe zaljubljena zbog kesha. Kako da si ispunim tu zelju? Da li neko ima neki recept?
E da si malo zgodnija pa da ti pokazhem 'avatar'SANDRINAbg:Tako je kolega...kazi mu...![]()
![]()
![]()