Kaznili čobanina jer nije imao ličnu kartu

snejks

Elita
Poruka
18.246
Čobanin kažnjen jer je čuvao stoku bez lične karte

KURŠUMLIJA - Svašta!
Zoran Miladinović
(68) iz potkopaoničkog sela Sagonjevo, u opštini Kuršumlija, moraće da plati kaznu od 3.000 dinara jer ga je policija zatekla kako na planini čuva stoku bez lične karte! Starina kaže da je dobro prošao jer su mu policajci rekli da će mu napisati i prijavu što njegovi psi nemaju zaštitne korpe.
http://www.kurir-info.rs/cobanin-kaznjen-jer-je-cuvao-stoku-bez-licne-karte-clanak-445681

Poslednja izmena od moderatora:
http://www.kurir-info.rs/cobanin-kaznjen-jer-je-cuvao-stoku-bez-licne-karte-clanak-445681

Врх је "што његови пси немају заштитне корпе"
Па јесте, могли би да повреде неког вука
ако би им напао овце.
А немају дозволу за убијање вукова.

Čekaj čekaj čekaj...
Gde stanuje vuk? na brdima
Gde stanuje čobanin? u kući
Gde je sad čobanin? na brdima

Ko je koga provocirao?

Borba protiv kriminala,suzbijanje sive zone.
bravo.gif

Ja mislim da je vuk pozvao policiju
Em svaki čoban dodje kod njega em mu izgaze i pojedu travu
E sad onaj ker kao dobar jer čuva ovce a zapravo je izdajnik poturica jer je pas od vuka nastao pa sad iz griže savesti kidiše na pretke.

I sad šta? Da izadje da pita čobana alo čobane šta ti tražiš kod mene, čoban će ono - vuk, vuk
dodje lovac i vuk nadrlja, niko ne razmišlja koliko i vuka boli dok ispušta dušu...

E zato došla demokratija, imaš besplatan poziv na 92 preko mobilnog, ne treba kredit, pa okreneš i uhapse čobana
kao što vidimo namerno je došao na vukovu teritoriju bez lične karte, to se ne radi slučajno...

Poslednja izmena:
Ето какве су законе оставили квислинзи З.Ђ. , Војислав и БоТа иза себе..:think:

"Јер суд је суд, а луг је луг..."

Mozda ga je kaznila komunalna policija oni sve bukvalno
shvataju da su naisli na medveda trazili bi mu licnu kartu.

Ja mislim da je vuk pozvao policiju
Em svaki čoban dodje kod njega em mu izgaze i pojedu travu
E sd onaj ker kao dobar jer čuva ovce a zapravo je izdajnik poturica jer je pas od vuka nastao pa sad iz griže savesti kidiše na pretke.

I sad šta? Da izadje da pita čobana alo čobane šta ti tražiš kod mene, čoban će ono - vuk, vuk
dodje lovac i vuk nadrlja, niko ne razmišlja koliko i vuka boli dok ispušta dušu...

E zato došla demokratija, imaš besplatan poziv na 92 preko mobilnog, ne treba kredit, pa okreneš i uhapse čobana
kao što vidimo namerno je došao na vukovu teritoriju bez lične karte, to se ne radi slučajno...

:zcepanje: :super: :lol:

Za ovakvo izd.rkavanje i izigravanje zakona treba debelo da najebu doticni policajaci i prekrsajni sudija..

I jos jedan deo :

Nisu smeli da mu naplate korpe

Zoranu Miladinoviću policija nije mogla da napiše prijave za to što njegovi psi nisu imali zaštitne korpe jer to nije u njihovoj nadležnosti.

- Ako psi ne nose zaštitne korpe, prijavu može da napiše komunalna inspekcija, a takozvana popaša, odnosno naknada za napasanje stoke u državnoj šumi odavno se ne naplaćuje - kaže naš sagovornik iz inspekcije.

Ako, ako i treba da ga kazne, ne nosi ličnu kartu, a šta ako mu zatreba??? To se niko nije zapitao. Može recimo policija da naiđe pa mu traži.
Šalu na stranu. Ovde ostaje meni jedna nedoumica. Ako je napasao ovce na svojoj njivi, to je njegovo vlasništvo i može se smatrati njegova kuća. Kod kuće nije obavezan da nosi ličnu kartu zar ne? Ili možda jeste. Ako je terao ovce drumom, onda mogu da ga kazne, mada su svakako debili.
Za pse mogu da ga povuku za onu stvar, nije sa njima izaša u javnost među ljude nego u šumu a tamo ne moraju imati korpe. Ma trebao ih je napujdati na pandure.

Back