Kako otkaciti...

Mada mi je jednom jedna dobra fora prosla. Rekao sam da sam u crvenom na bankovnom racunu. Cak neverovatno za devojku koja je tvrdila da joj pare i materijalno nisu bitni. Odjednom je nesto ohladnela, promenila stav prema meni, sto je bio dobar povod za raskid...

pokvarena mamicu joj.pare,samo pare!

Pa nije kvarnjak, ali sam to osetio ipak u njenoj prirodi da me posmatra i kao karijernu osobu (sto ne zelim da me devojka tako posmatra, zelim ja samog sebe takod ap osmatram) i naspram sve price o ljubavi nisam mogao dalje sa njom zbog toga...pogotovu kada se radi o dugoj vezi..Posle je bilo ono: Povredio si me, ostavio si me, voleli smo se, i jesmo ali...ima to ali i tako je jednostavno i drago mi je da sam raskinuo sa njom, a to je trajalo neko vreme postepeno.. Jer mi je i u tom periodu dosla realizacija koliko je u stvari bila spremna da me uslovljava emotivno u smislu povredio si me i td...A pazi, bez obzira na sve dobra je osoba, i danas se druzimo, ima svojih kvaliteta.

Pa nije kvarnjak, ali sam to osetio ipak u njenoj prirodi da me posmatra i kao karijernu osobu (sto ne zelim da me devojka tako posmatra, zelim ja samog sebe takod ap osmatram) i naspram sve price o ljubavi nisam mogao dalje sa njom zbog toga...pogotovu kada se radi o dugoj vezi..Posle je bilo ono: Povredio si me, ostavio si me, voleli smo se, i jesmo ali...ima to ali i tako je jednostavno i drago mi je da sam raskinuo sa njom, a to je trajalo neko vreme postepeno.. Jer mi je i u tom periodu dosla realizacija koliko je u stvari bila spremna da me uslovljava emotivno u smislu povredio si me i td...A pazi, bez obzira na sve dobra je osoba, i danas se druzimo, ima svojih kvaliteta.
kad je dobra dusa,ali jbm materij.

jednom je to bilo baš i neprijatno
on nije odustajao
iako sam mu rekla
i pristojno razgovarala s njim...
zvao je i zvao i zvao..

posle sam bila baš grozna
i neprijatna
i baš me bilo blam
i osećala sam se lošeee

jednom je to bilo baš i neprijatno
on nije odustajao
iako sam mu rekla
i pristojno razgovarala s njim...
zvao je i zvao i zvao..

posle sam bila baš grozna
i neprijatna
i baš me bilo blam
i osećala sam se lošeee
i posle te je bilo bas briga

- - - - - - - - - -

komplicirano je
:think:
kazem sta imam i cao

kazes cao i posle ti nije zao?

- - - - - - - - - -

e pa moze i da se spoji s onom temom samar
znaci šamar

i posle te je bilo bas briga

- - - - - - - - - -

kazes cao i posle ti nije zao?

pa zavisi
zavisi od toga kako sam usla u taj odnos koliko dugo bila i kakve su mi emocije
ovog poslednjeg sam otkacinjala edno 3 meseca, bilo mi ga zao
ali je uvek znao na cemu je sa mnom
ja sam presekla onog trenutka kada sam rekla sta sam imala, a njemu je trebalo vremena da to prihvati
i meni su se desavale takve stvari pa dam vremena
naravno da mi je bilo zao
uvek mi bude

pa zavisi
zavisi od toga kako sam usla u taj odnos koliko dugo bila i kakve su mi emocije
ovog poslednjeg sam otkacinjala edno 3 meseca, bilo mi ga zao
ali je uvek znao na cemu je sa mnom
ja sam presekla onog trenutka kada sam rekla sta sam imala, a njemu je trebalo vremena da to prihvati
i meni su se desavale takve stvari pa dam vremena
naravno da mi je bilo zao
uvek mi bude
o ljubim je:)

Back