light & dark
Buduća legenda
- Poruka
- 37.758
mrs debilni retardirani rugobni stvoru otkud ti uopste ideja da mi se obratis 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Pa de bash tebe takvi da muvaju ...a bash si mi delovala..kao zgodna Cica.....![]()
Istina, ova rečenica jeste zanimljiva...Ako me pita da izadjemo, a ja nisam raspolozena, a uvek sam raspolozena, rekla bih mu: "Nisam raspolozena."
Jao, jedna moja drugarica je ispricala jednom mom drugu koji se lozio na nju da je imala dijareju. Ne znam da li je htela da ga otkaci, ali sa tom pricom je uspela.
Ja sam elokventna. Volim da razgovaram sa ljudima, tako da se oni dive mojoj sposobnosti da razgovaram sa njima i uvek nadjem interesantnu temu za razgovor. Oni kazu: "Pevacice, ti bi mogla da budes i govornica, ali to vise nije moderno zanimanje. Pesma je ono sto ide uz tebe." Mnogi momci mi pridju i pokusavaju da zapocnu vezu sa mnom. Kada sam nadrndana, a nikada nisam, ali da jesam rekla bih im: "Imam decka." Ako me pita da izadjemo, a ja nisam raspolozena, a uvek sam raspolozena, rekla bih mu: "Nisam raspolozena."
Kako vi odbijate osobu, koja vas muva?
![]()
Cao zdravo ja te ne bih vishe zadrzhav'o![]()