Kako osvojiti zeljenog muskarca?

Moj kaze da sam ga suptilno zavodila :) Sta to tacno znaci nisam sigurna, ali znam da se oseti kad postoji privlacnost izmedju dvoje ljudi, kao i kad je nema. U prvom slucaju imas zicer smuvavanje, samo je pitanje vremena, u drugom promasaj ili neku isforsiranu, kratku vezu. Tako da to osvajanje... ne znam, sumnjivo mi, ili se nadjete ili se promasite, tako ja mislim bar :think:

A kako osvojiti momka koji ti kaze da mu se svidjas, a ne preduzima nista povodom toga? :)

Ja da ti kazem..dosadilo coveku sto izigravate plen za osvajanje..i mrzi ga da maze i laze..reko ti i na tebi je za uznesh stvari u svoje ruke..nemo posle da nas pitas sto ne krece sa sexom..i to je ista prica..SVE devojke su pasivne i tako kao vaspitane da je muskarac balkanjeros a vi ste predmet oko kog se treba shatro truditi

Neke forumashice sa hvale kako su uhvatile svoje muskarce...;) One kazu da su to super frajeri: lepi, zgodni, pametni, puni razumevanja, postovanja...Kad ih pitam "Kako ste osvojile takvog super muskarca?", odgovore mi da su koristile "zenske trikove"...
Posto se ja ne razumem u te trikove, molim ih da ovde sve to potanko objasne, kako bi neke od nas naucile kako da usrece sebe i nekog muskarca (koji josh uvek nije svestan koliko ce biti srecan kada bude osvojen)...;)

Ja ga prvo pustim da me vidi.
A, onda ga pustim da malo porazgovara sa mnom.
(ako se radi o forumu, onda izmenjam redosled ova dva)
A, onda ga pustim da misli da je on mene zaveo.
Nema tu mnogo filozofije.

Back