KAKO OSTAVITI VOLJENU OSOBU???

verka serducka:
Donecu ti dzak,sine.Da mi budes zdrav i jedar ko jabuka.
I pitu cu da ti napravim,a kada se najedemo,mozemo pusiti dzokicu i slusati Dzimija.

u yebote koja kombinacija....dzimi hendriks ikspiriens
ps. u osnovnoj skoli ja slusao dorse...i malo sam se izdvajao od djecijeg mejnstrima..gotivio dzim morisona...crtao hitlera...zvali me dors...majke mi....ebote osnovna skola sam bio

bronzana:
Ukratko,volimo se,planirali smo buducnost i sve sto ide uz to...
Ali ne ide...tj.ide,ali "k`o bos po trnju"...
Dakle,kako se "odlepiti" od voljene osobe zarad bolje buducnosti???(s tim sto i ta "bolja" buducnost na kraju moze da ispadne samo gora,nikad se na zna)
Da li je neko to zaista obavio?!I naravno,prestao da razmislja o toj osobi...vremenom.

Vreme leci sve, budi siguran!!!

bronzana:
Ukratko,volimo se,planirali smo buducnost i sve sto ide uz to...
Ali ne ide...tj.ide,ali "k`o bos po trnju"...
Dakle,kako se "odlepiti" od voljene osobe zarad bolje buducnosti???(s tim sto i ta "bolja" buducnost na kraju moze da ispadne samo gora,nikad se na zna)
Da li je neko to zaista obavio?!I naravno,prestao da razmislja o toj osobi...vremenom.
bez ljubavi nema bolje buducnosti
svi koji govore drugacije se samozavaravaju
znaci-ne ostavljaj ga bez da dobro razmislis
tudje te sunce nece vise grejati,veruj mi

svetolik trpkovic:
a ne on je pravi onaj zapadni mutavi feget germanskog tipa sav ustogljen i fin , fuj Ret je prava faca ,visok ,krsan ,crn sa onim svalerskim brcicima i jos se svercom bavi ,tretira zene kao stoku... pravi srpski domacin za primer . :lol:
reta vole srpske zene a boga mi i muskarci :)
a ko ga ne bi voleo dako seksi garavog i okrutnog u isto vreme...
a042.gif

oh ret :(

p.s. kladim se da ga je tvoja baba zamisliala ko savrsenu muskracinu kad je bila mlada :mrgreen: :lol:

Back