C
chika_doktor
Gost
divlja:Nisu zene zlo, nego zlo lakse dejstvuje preko njih.![]()
tako je...zene su interfejs

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
divlja:Nisu zene zlo, nego zlo lakse dejstvuje preko njih.![]()
kada su dobar provodnikdivlja:Nisu zene zlo, nego zlo lakse dejstvuje preko njih.![]()
Izazivaj ti tetku,pa kad prijeham iz sela,ima da se zaljubis ko tetreb!chika_doktor:pa dobro...to za rat vec znam...ali zasto se ograniciti samo na jednu stvar?![]()
a moze i oPtIČKA....chika_doktor:ma optika brate
verka serducka:Izazivaj ti tetku,pa kad prijeham iz sela,ima da se zaljubis ko tetreb!
lekcija "Katodna cev"verka serducka:Hajmo sada malo casove iz elektrotehnike i prakticne vezbe.
imam ja jabukar "ajdared" sace berba ima oko 5 tona...pa mogu da ti mejlnem nekolkochika_doktor:ako mi doneses socnu jabuku zaljubicu se...mnogo mi se jedu neke dobre jabuke ali ih nema za kupiti...
Donecu ti dzak,sine.Da mi budes zdrav i jedar ko jabuka.chika_doktor:ako mi doneses socnu jabuku zaljubicu se...mnogo mi se jedu neke dobre jabuke ali ih nema za kupiti...
Za Dzimija dobijate od mene Hofmana....lep provod vam zelim .....verka serducka:Donecu ti dzak,sine.Da mi budes zdrav i jedar ko jabuka.
I pitu cu da ti napravim,a kada se najedemo,mozemo pusiti dzokicu i slusati Dzimija.
verka serducka:Donecu ti dzak,sine.Da mi budes zdrav i jedar ko jabuka.
I pitu cu da ti napravim,a kada se najedemo,mozemo pusiti dzokicu i slusati Dzimija.
samo si ljubomoran na njegovu bujnu kosu boje slame i oci duboke ko okeansvetolik trpkovic:sto jes ,jes a ne ko onaj plavi ispijeni feget :-D
bronzana:Ukratko,volimo se,planirali smo buducnost i sve sto ide uz to...
Ali ne ide...tj.ide,ali "k`o bos po trnju"...
Dakle,kako se "odlepiti" od voljene osobe zarad bolje buducnosti???(s tim sto i ta "bolja" buducnost na kraju moze da ispadne samo gora,nikad se na zna)
Da li je neko to zaista obavio?!I naravno,prestao da razmislja o toj osobi...vremenom.
bez ljubavi nema bolje buducnostibronzana:Ukratko,volimo se,planirali smo buducnost i sve sto ide uz to...
Ali ne ide...tj.ide,ali "k`o bos po trnju"...
Dakle,kako se "odlepiti" od voljene osobe zarad bolje buducnosti???(s tim sto i ta "bolja" buducnost na kraju moze da ispadne samo gora,nikad se na zna)
Da li je neko to zaista obavio?!I naravno,prestao da razmislja o toj osobi...vremenom.
orgazmma:bez ljubavi nema bolje buducnosti
svi koji govore drugacije se samozavaravaju
znaci-ne ostavljaj ga bez da dobro razmislis
tudje te sunce nece vise grejati,veruj mi
a ne on je pravi onaj zapadni mutavi feget germanskog tipa sav ustogljen i fin , fuj Ret je prava faca ,visok ,krsan ,crn sa onim svalerskim brcicima i jos se svercom bavi ,tretira zene kao stoku... pravi srpski domacin za primer .Banshee:samo si ljubomoran na njegovu bujnu kosu boje slame i oci duboke ko okean![]()
reta vole srpske zene a boga mi i muskarcisvetolik trpkovic:a ne on je pravi onaj zapadni mutavi feget germanskog tipa sav ustogljen i fin , fuj Ret je prava faca ,visok ,krsan ,crn sa onim svalerskim brcicima i jos se svercom bavi ,tretira zene kao stoku... pravi srpski domacin za primer .![]()