filozofzauvek
Zainteresovan član
- Poruka
- 112
Evo,ovako da pocnemo.Proslo je dosta vremena otkad sam poceo da pisem ovde i zato ima razlog,a to je da je sve krenulo nizbrdo.Nastavio sa svojim pateticnim zivotom filozofa na filozofskom fakultetu u beogradu.Mislio sam da cu konacno diplomirati ali su krenuli protesti koji su sve promjenili.Banda studenata je krenula u proteste zbog ne znam ni ja cega,valjda zato sto nemaju nista pametno da rade,samo piju kafe,puse,piju kao stoka,je*u se po studentskim sobama dok ja pokusavam nesto da naucim,a to nije fer prema meni.E necemo tako kolege i koleginice i ostali koji pokusavaju da remete moj unutrasnji mir i tisinu.Zato i pocinjem da se pitam ko je ovde normalan jer ako ja nisam normalan onda ko jeste,jer izgleda da su svi poludeli.Jednom su cak pusili u wc cigare, a studentice su klecale na koljenima i radile ono sto ne bih trebale na fakultetu.Ja cak i imam snimak toga,tad sam bio u wc,kad su dvoje studenata usli i poceli da to rade.Naracno nisu problem samo studenti nego i profesori jer su i oni krajnje drski i bezobrazni prema meni.Meni se cini kao da sam u psihijatrijskoj ustanovi a ne na fakultetu,jer niko nije pri sebi.Cure se oblace kao ******,dok muski se ponasaju kao primitivci-hvataju zenske za delove tela koje ne bi trebali dirati,a one nemaju nista protiv jer misle da su vrh ribe ali su dno dna,po faci su ruzne a dole utegnute u helankama i farmericama poderanih koljena kao da su glancali pod.Kao prvo nemam sve knjige,moram da posudjujem od primitivaca koji ih ne koriste nego ostave u ucionica da sluze za ukras,jer ako ih neko vidi iz njihovog drustva sa knjigama bice odbacen.Tako da te knige kopiram i dajem sve pare za kopiranje i ostajem bez dinara.I onda kome je do ucenja nakon svega toga.A posebno kad vidis stanje u drzavi,politicare,omladini koja ne zna sta ce od besa i koji nista ne rade vec samo pise i piju i izlaze na splavove i ostala primitivna mesta u Beogradu.