KAKO ON TREBA DA IZGLEDA

Aphroditi:
Mogu ti samo reci - ZAVIDIM TI. :P :P

03_main.jpg

Dobro izgledas, btw. :wink:

Ljudi, ja ovog ne bih ni primetila na ulici, jedino da se sudarim s' njim u hodniku....kakvi su neki forumaši na sličicama...ovaj im nije ni do kolena

cLick - OR - Die:
nego.. ko vam je onaj domacin gore na slici? fuzbaler, pevach, Cecin menadzer? Pa u krugu od 100 metara imam deset puta zgodnijih i lep$ih frajera.. dodu$e sa neuporedivo manje ke$a, ali bozhe moj..

Covek glumac. Moj favourite. :P
I sta me briga sto ima mnogo boljih tipova od njega, znam i ja to. Ali on mi je ono,.....mhmmmm pravi muskarac.
Muzevan, sarmantan, zgodan, ali diskretno. :wink:
Ali sarmantan na prvom mestu.
E za takvog se udaje, njemu se radjaju deca, i ceka starost s njim,....i nikad nije dosadno. 8) :lol:

Aphroditi:
cLick - OR - Die:
nego.. ko vam je onaj domacin gore na slici? fuzbaler, pevach, Cecin menadzer? Pa u krugu od 100 metara imam deset puta zgodnijih i lep$ih frajera.. dodu$e sa neuporedivo manje ke$a, ali bozhe moj..

Covek glumac. Moj favourite. :P
I sta me briga sto ima mnogo boljih tipova od njega, znam i ja to. Ali on mi je ono,.....mhmmmm pravi muskarac.
Muzevan, sarmantan, zgodan, ali diskretno. :wink:
Ali sarmantan na prvom mestu.
E za takvog se udaje, njemu se radjaju deca, i ceka starost s njim,....i nikad nije dosadno. 8) :lol:

Aman devojke, citam vas citam pa se pitam - sta vi vidite na njemu...meni je on totalno bezveze frajer, izgleda mi ko da mu je neko nabio kolac u dupe.
Da oprostite, nisam mogla da nadjem slikovitije poredjenje.

Kolko znam nije zaista bio bog lepote, nego muzike i јebemliga jos cega... Ali to se tumacenje zaboravilo i ostalo samo u strucnoj literaturi... jer su ga Grci stalno vajali kao lepotana, pa je vremnom nastala i izreka "Lep k'o Apolon", zbog cega je verovatno i nastalo opste-popularno tumacenje da je bog lepote.

Back