Kako odabrati pravu privatnu srednju skolu

natalicas

Početnik
Poruka
4
dragi moji htela sam da zapocenm ovu temu posto nisam videla da je neko o tome jos pisao. naime, u beogradu postoji veliki broj privatnih skola i prava je sreca izabrati pravu. postavlja se pitanje sta je to sto roditelji danas traze? iz svega sto sam do sada videla mooj zakljucak je da jedni traze celodnevni angazman i za to daju ogromnu kolicinu novca jer nemaju vremena da se bave svojom decom, drugi traze za prihvatljivu sumu novca da upisu dete uz neko precutno obecanje da ce i zavrsiti u roku, nije vazan kakav je upis, dok drugi traze kvalitet, odnosno da ne strahuju da ce neki profesor da se izivljava, da dodje neraspolozen, da zahteva i vise nego sto je po programu i sl. naravno da je bitan i smer koji dete upisuje, posto za odredjena podrucja rada nema velike konkurencije. ja bih istakla, za sve koji su zainteresovani, Skolu za medicinu i estetiku u Beogradu. oni se nalaze u Uzun Mirkovoj 3/3. to je mala skola sa sjajnim nastavnicima. nastava je samo u prepodnevnim casovima. ucenici dobijaju sva potrebna objasnjenja u skoli, a po potrebi mogu i da ostanu duze i rade sa profesorima, ukoliko im nesto nije jasno. za sve one koji tu skolu upisu kao vanredni ucenici ili radi prekvalifikacije, izlaze maksimalno u susret i daju sve od sebe da se gradivo nauci i razume. moja iskustva su sjajna i mogu samo toplo da je preporucim. imaju cak i dva sjajna ogledna profila stilista i tehničar za fitnes. posto se sve u nasoj zemlji menja i okrece savremenijim stvarima, ova dva profila su odlicna kao odskocna daska za neke primenjene smerove na fakultetu ili visoj skoli, odnosno difu i sl. ukoliko neko ima bilo kakvih pitanja vezanih za ovu skolu, rado cu ih podeliti. upis ce uskoro, treba se pripremiti na vreme. u okviru skole mogu se zavrsiti razni kursevi, pa sam tako zavrsila kurs za oslikavanje i nadogradnju noktiju, a dok sam bila tamo veliki broj njih je dosao da se obuci za fitnes instruktora. sve u svemu, jos jednom moram da istaknem da sam jako zadovoljna ovom privatnom skolom. pozdrav svima i pisite slobodno.:hvala:

Back