Postovani clanovi i ostali koji ovo budu procitali,
Evo nekoliko korisnih saveta vezanih za izbor benda za svadbu.Ja sam ovo vec sve prosla jer je moja svadba bila pre nekoliko meseci,ali sam kao i vi u ovoj temi bila potpuna neznalica.Onaj koji ne zna treba da pita, i ja sam naravno pitala sve redom prijatelje, kolege itd.Medjutim, naj pouzdaniju informaciju mi je dao vlasnik restorana u kom smo pravili nasu svadbu.Covek nam je predlozio nekoliko bendova koji cesto kod njega nastupaju i koji su veom kvalitetni i pouzdani.Poslusala sam i kontaktirala sve njih.saznala sam cene i ostale uslove ali i to da ti ozbiljni bendovi imaju i svoje web sajtove da poseduju svoju izuzetno kvalitetnu opremu -ozvucenje,rasveta instrumenti garderoba.I tacno je, bend za svadbu je zaista veoma bitna stvar,te sam krenula u akciju.Pregledala sam sajtove i video klipove na You Tube i posle nekog vremena doneli smo odluku.Meni je bilo bitno da imam dobar i moderan bend,koji dobro zvuci,koji prati i novija kretanja u svim muzickim pravcima ali i da znaju da sviraju i one stare dobre proverene pesme,jer je na nasoj svadbi bilo zaista saroliko drustvo,od nasih roditelja i familije do drugova iz detinjstva,kolega sa posla.Zelela sam da se svi dobro zabave i zapamte nase vencanje po necem lepom.I hvala Bogu- uspele sam .Mi smo angazovali bend Zuti Kisobran iz Novog Sada jer nam se prilikom izbora ucinio bas onako kako smo mi zamisljali da treba.Od prvog kontakta i razgovora sa sefom benda pa do samog kraja sve je proteklo u savrsenom redu.Ispostovani su svi dogovori vezani za protokol,za repertoar i ponasanje.Medjutim,kada je sve to krenulo na svadbi lepo i kako treba,ono sto ja nisam ocekivala i cim sam bila odusevljena je ogromna pozitivna energija i zelja benda da napravi zaista nezaboravnu atmosferu.Sve islo onako iz pesme u pesmu,iz domaceg pop zvuka u narodnjake,onda odjednom cujem ide neka strana dance muzika,pa opet narodnjaci i to sve tako da ne osetite neki drastican prelaz i da se neko od gostiju buni kao sto sad ovo ili ono,svi igraju pevaju i svi se dobro provode.Sjajno.I na samom kraju kada smo ispracali nase goste, velika vecina nam se pohvalila da se ne secaju kad su zadnji put tako dobro proveli i pohvalili nas izbor muzike.To nam zaista znacilo mnogo.Kao sto neko rece - muzika je najbitnija na svadbi.Jeste, tako je.I ovom prilikom,kao i kad god mogu ja zelim da se zahvalim bendu Zuti Kisobran
na sve onom lepom sto su nam priredili na nasoj svadbi, i da im dam svaku dobru prporuku.
I na kraju, dobro razmislite i pretrzite sve kada birate bend za svadbu.Pregledajte sajtove,poslusajte klipove,ne budite lenji da bend koji birate odete i cujete negde na zivom nastupu jer je to ipak najvernije ,zakazite sastanak,porazgovarajte sa njima da biste i sami videli koliko su odgovorni i fleksibilni pa tek onda donesite odluku.Na nekim svadbama i sa nekim bendovima ne ide bas sve tako sjajno i lako, to verovatno i sami znate kako izgleda.
Nadam se da ce vam ovo sto sam napisala pomoci prilikom izbora.
Loki