Kako odabrati bend za svadbu?

mici1104

Početnik
Poruka
7
Svi mi dodjemo do tog trenutka kada smo resili da se udajemo i zenimo i naravno dodje trenutak za organizaciju svadbe. Prvo sto ljudi uglavnom urade jeste da pronadju salu za svadbu. Nakon toga ide dosta detalja, ali se uglavnom zeznu, jer ne pretpostavljaju da je najbitniji za uspeh svadbe iskljucivo bend za svadbu. Zbog toga neretko bude kasno kada pozovu sve dobre bendove i nijedan nije slobodan.

Ako neko ima predloge i savet kako da pomognemo mladencima, pisite.

Pozdravljam Vas :*

Poslednja izmena od moderatora:
Postovani clanovi i ostali koji ovo budu procitali,
Evo nekoliko korisnih saveta vezanih za izbor benda za svadbu.Ja sam ovo vec sve prosla jer je moja svadba bila pre nekoliko meseci,ali sam kao i vi u ovoj temi bila potpuna neznalica.Onaj koji ne zna treba da pita, i ja sam naravno pitala sve redom prijatelje, kolege itd.Medjutim, naj pouzdaniju informaciju mi je dao vlasnik restorana u kom smo pravili nasu svadbu.Covek nam je predlozio nekoliko bendova koji cesto kod njega nastupaju i koji su veom kvalitetni i pouzdani.Poslusala sam i kontaktirala sve njih.saznala sam cene i ostale uslove ali i to da ti ozbiljni bendovi imaju i svoje web sajtove da poseduju svoju izuzetno kvalitetnu opremu -ozvucenje,rasveta instrumenti garderoba.I tacno je, bend za svadbu je zaista veoma bitna stvar,te sam krenula u akciju.Pregledala sam sajtove i video klipove na You Tube i posle nekog vremena doneli smo odluku.Meni je bilo bitno da imam dobar i moderan bend,koji dobro zvuci,koji prati i novija kretanja u svim muzickim pravcima ali i da znaju da sviraju i one stare dobre proverene pesme,jer je na nasoj svadbi bilo zaista saroliko drustvo,od nasih roditelja i familije do drugova iz detinjstva,kolega sa posla.Zelela sam da se svi dobro zabave i zapamte nase vencanje po necem lepom.I hvala Bogu- uspele sam .Mi smo angazovali bend Zuti Kisobran iz Novog Sada jer nam se prilikom izbora ucinio bas onako kako smo mi zamisljali da treba.Od prvog kontakta i razgovora sa sefom benda pa do samog kraja sve je proteklo u savrsenom redu.Ispostovani su svi dogovori vezani za protokol,za repertoar i ponasanje.Medjutim,kada je sve to krenulo na svadbi lepo i kako treba,ono sto ja nisam ocekivala i cim sam bila odusevljena je ogromna pozitivna energija i zelja benda da napravi zaista nezaboravnu atmosferu.Sve islo onako iz pesme u pesmu,iz domaceg pop zvuka u narodnjake,onda odjednom cujem ide neka strana dance muzika,pa opet narodnjaci i to sve tako da ne osetite neki drastican prelaz i da se neko od gostiju buni kao sto sad ovo ili ono,svi igraju pevaju i svi se dobro provode.Sjajno.I na samom kraju kada smo ispracali nase goste, velika vecina nam se pohvalila da se ne secaju kad su zadnji put tako dobro proveli i pohvalili nas izbor muzike.To nam zaista znacilo mnogo.Kao sto neko rece - muzika je najbitnija na svadbi.Jeste, tako je.I ovom prilikom,kao i kad god mogu ja zelim da se zahvalim bendu Zuti Kisobran
na sve onom lepom sto su nam priredili na nasoj svadbi, i da im dam svaku dobru prporuku.
I na kraju, dobro razmislite i pretrzite sve kada birate bend za svadbu.Pregledajte sajtove,poslusajte klipove,ne budite lenji da bend koji birate odete i cujete negde na zivom nastupu jer je to ipak najvernije ,zakazite sastanak,porazgovarajte sa njima da biste i sami videli koliko su odgovorni i fleksibilni pa tek onda donesite odluku.Na nekim svadbama i sa nekim bendovima ne ide bas sve tako sjajno i lako, to verovatno i sami znate kako izgleda.
Nadam se da ce vam ovo sto sam napisala pomoci prilikom izbora.
Loki

Bend Veseli Momci. Jednostavno prave atmosferu zbog koje mnogi zavole trubu.

truba-slika.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Nama su na svadbi svirali Koncertmajstori. Zaista su fantasticni. Gradski repertoar, krecu sa stranom muzikom, pa domaci pop-rock,funk,house i onda narodnjaci kao sto su Tozovac i ostali. Cena im je 1600e, ali svaki dinar je vredeo. Svi su bili zadovoljni, a sledece godine sviraju i mom kumu na svadbi, tako da ljudi, sve preporuke za Majstore!
:yeah:

Back