Vexy
Buduća legenda
- Poruka
- 34.723
Razviti kritičko mišljenje kod dece--i na dobrom smo putu da očuvamo prave vrednosti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Razviti kritičko mišljenje kod dece--i na dobrom smo putu da očuvamo prave vrednosti.
NE znam!
Svi mi mislimo...da da ja sam bolji od toga, lako cu ja to..nece moje dete tako..razvijacu kriticko misljenje, moje dete ce da raste sa gramofonom pored kreveta...eeee..ali taj marketing je prepreden..nismo mi pametniji od njega bojim se.
Moje dete ne gleda televiziju. Moje dete samo gleda crtace na youtube i decje pesmice. Moje dete vozi sve sto moze da se vozi..i non stop je u parkicu...moje dete ima brdo knjigica...moje dete na kiosku kad ga pitam d ali hoces da ti kupim novine kaze: necu, ja imam moje knjigice kod kuce...
pametan mali...nije mu jos ni cetiri godine.....ali do dvadesete ima svasta da prodje...ne znam d alic e te knjigice da pobede marketing. samo se nadam.
a i ja sam sjajna i bajna, pa znam parve vrednosti i marleting nema uticaja na mene. ja sam svetsko cudo.![]()