Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Zaboravila sam lonče sa vodom na šporetu, dok sam se setila voda odavno isparila a pošto je na dnu lončeta ostala papirna nalepnica jedan deo se zalepio na ploču. Brisala vodom i deterdžentom za sudove i ribala grubim delom sunđera ali ne pomaže.
Mislim da indukciona ploča ne bi smela da se čisti ničim grubim, mada, grubi deo sunđera možda i može da prođe.
Papirni deo nalepnice će se skinuti vremenom,pretpostavljam,
Inače, indukcionu ploču brišem gimom za staklo, tačnije onom alatkom za prozore
Mislim da indukciona ploča ne bi smela da se čisti ničim grubim, mada, grubi deo sunđera možda i može da prođe.
Papirni deo nalepnice će se skinuti vremenom,pretpostavljam,
Inače, indukcionu ploču brišem gimom za staklo, tačnije onom alatkom za prozore
Zaboravila sam lonče sa vodom na šporetu, dok sam se setila voda odavno isparila a pošto je na dnu lončeta ostala papirna nalepnica jedan deo se zalepio na ploču. Brisala vodom i deterdžentom za sudove i ribala grubim delom sunđera ali ne pomaže.
Postoje sredstva baš za staklokeramičke ploče.
Naprskaš, ono se pretvori u penu, dejstvuje i onda brišeš.
Znam da sam uzimao jednom ali pojma nemam kako se zvalo. Pitaj u radnji, znaće oni
mada taj tvoj papir se verovatno ugljenisao a to nista ne rastvara.
Ja bih probao mehanicki, struganjem ali pazljivo. Mozda bas ovako nesto ( strugac stakla i farbe, kupuje se u farbarama)
imas plasticnu i finu metalnu mrezicu za osjetljivo posudje
u kombinaciji s obicnim deterdzentom za sudje ili posebnim za tu vrstu povrsina
ne bit trebalo da napravis nikakvu stetu
Evo kako izgleda. U stvari, taj deo od papira je u sredini a okolo je ostao beličast trag, ne znam zašto, možda je bilo još nečeg na dnu lonca a ploča je grejala prazan lonac ko zna koliko dugo. Frka mi je da nisam oštetila ploču pošto sam je ribala tim grubim delom sunđera dok je još bila topla a negde sam čitala da ne treba tako.