Kako obrisati ?

draganzeravica2000

Zainteresovan član
Poruka
107
Pozdrav imam jedan mali virus bar ja mislim tako i sada imam problem da ga uklonim sa telefona.Od kako mi se pojavio ono gdje god udjem iskacu mi reklame i ja sam sada njega nasao u aplikacijama i ja ga onemogucim,obrisem podatke i izadjem ali cim izadjem on se sam omoguci i ponovo radi i sada me zanima kako bih ja njega mogao da uklonim sa telefona
Evo ss :

Screenshot_69.png

Eh pozzz ljudi evo mene opet sa novim problemom , rutovao sam telefon i to sve i krenuo brisem aplikacije i debil obrisao neke sistemske koje nisam smio i sada mislim da mi je sistem sjeban telefon se ne moze upaliti posto imam Huawei kad se pali samo stoji Huawei logo i nece dalje , pokrenuo sam factory reset ali ni to ne moze sto je i logicki ako je otisao sistem isto sve odradi i pocne se paliti i stane na Huawei logou i sada treba vjerovatno staviti novi sistem i ako bih neko mogao da mi detaljno sve objasni ovdje ali fino a ne da mi ostavlja tamo neke linkove itd ako se neko razumije i neka mi objasni fino kako bih mogao da dignem sistem ?

Back