Cavtislav
Ističe se
- Poruka
- 2.700
Pokušao sam instalirati Phoenix OS direkno u kompjuter ali mi ne radi, jednostavno mi se ne želi učitati. Zato sam ga deinstalirao sa kompa. Preko bootable USB-a mi je lijepo radio. No sad mi se pojavio problem. Prije instalacije Phoenix OS-a na hard disk mi se prilikom učitavanja Phoenix OS-a sa USB-a pojavljivao ovaj izbornik i to je ok, sa njim mi se učitava bez problema.
Ali nakon što sam deinstalirao Phoenix OS stalno mi se pojavljuje ovaj izbornik
gdje me traži da biram između Phoenik OS-a i Windowsa. Kada odaberem Phoenik OS javlja mi da nije uspio pronaći nešto bla bla i ne želi mi ga učitati sa bootable USB-a. Kada odaberem Windows normalno mi ga učita.
Zna li možda netko kako da maknem taj bootloader kako bih opet mogao normalno učitavati Phoenix OS sa USB sticka? Imam Windows 10.

Ali nakon što sam deinstalirao Phoenix OS stalno mi se pojavljuje ovaj izbornik

gdje me traži da biram između Phoenik OS-a i Windowsa. Kada odaberem Phoenik OS javlja mi da nije uspio pronaći nešto bla bla i ne želi mi ga učitati sa bootable USB-a. Kada odaberem Windows normalno mi ga učita.
Zna li možda netko kako da maknem taj bootloader kako bih opet mogao normalno učitavati Phoenix OS sa USB sticka? Imam Windows 10.