kako objasniti imbecilu da gnjechi ceo forum?

livija:
ali ne po njega nego po moj computer. razlog zna se, nekome, citaj: acibg82 imbecilu je trebalo neshto da moze da drka, devojka ga izgleda ne zadovoljava.... comp mi radi jedva, ne mogu chak ni da kopiram stvari da sachuvam podatke..... verovatno cju da izgubim kompletnu poshtu.... i svaki put kad popravim comp on se opet konektuje i opet navuche viruse.....

turi ga na ignore, pa ce i virusi biti ignorisani :lol:

Mirka šizika:
Nisam moderator al da jesam...odavno ne bi bio na ovom forumu.
Ne mogu oni njega toliko puta da banuju koliko on puta može da vaskrsne. :lol:

bug.gif

a jel ja sad treba da napravim reklamnu kampanju?
nije poenta bila da svi sad odemo sqpa u neq nedodjiju.... ono shto me pogadja jeste negodovanje na svest o bilo chemu shto je van komshiluka.... ne mora niko nishta da uradi, al zashto je problem ako se neko drugi drzhi neke druge poruke? ovo nije prvi prigovor, ovo je million i prvi prigovor vezan za avatar... i ja sam million puta objasnila zashto ostajem pri tome.... nije poenta samo u sirotinji koja gladuje i u zlostavljanoj deci i kojechime.... ima svega svuda.... al zashto je toliki greh skrenuti pazhnju na ljude kojima je potrebna pomocj? i nisam ja nishta posebno postala ovim i nemoj mi to nametati....
delom sam indijka i sasvim sam dovoljno bila i videla indije..... mozhda ti poshaljem i slike.... e sad porodichne ili sirotishta koja sam pomogla? ne znam shta te vishe zanima..... al nisam poenta ja....
nemam nishta protiv piva... no smeta mi kada mi neko drobi o avataru i pravi oko toga kao i oko drugih banalnih stvari big thing, dok zmure na neshto chime bi kao ljudi trebali vishe da se bavimo.... ok njihov izbor al ako postoji reklama na tvu zashto se svi odma sqpe da qkaju kako je odvratna? niko se ne zapita kako je tom nekom.... tamo negde... svi se odmah raznezhe 'joj dobro je shto ja nisam tamo..'
chlan sam i organizacije za pomocj.. i chak sam i uradila neshto pri istoj....
nije lep prizor gledati ljude koji su toliko siromashni da nemaju nishta na sebi.... imaju po doslovno 30 kga i chiste rukom psecje ***** s kore banane i to jedu..... ima sirotinje svuda... al ne na istom nivou.... i prava im nisu svuda ista..... u indiji ne mozhesh da izvuchesh takvo dete iz bede....
ono ne mozhe da ide u shkolu, nema pravo na pasosh, ne mozhe da bude usvojeno....
ovo poslednje se odnosi na sirochicje... tj mozhe ako su im oba roditelja indijci koji ispunjavaju neke x norme....
shto opet jelte nije ni tvoj ni acin problem.... al shto onda mi svi treba da slushamo kako aca ne mozhe da nadje ribu? al to nema veze... ova tvoja pitanja sad i nisu usledila zbog ace vecj zbog shaddowa.... shto je ok... svi mi branimo svoje... ne prigovaram samo sam primetila.....
e narochito sam samodopadljiva.. ono sqpljam isechke o sebi... na zhalost ne izlaze u novinama al ja to sama u qcjnoj radinosti printam....
ma jesam i tezhak licemer.... a i mazohista.... ne mogu da jedem..... al to je moja stvar jel? ili sam mozhda duzhna i to da objasnim?
eeeeej..... josh cjemo pocheti i mojom dijagnozom da se bavimo....
e jedino za ono o muslimanima u fr.... ima ludaka svuda.... pa i u fr.... al oni su to izabrali.... nek nose neka ih.... al deca cje im odrasti u fr.... ako im dune jednog dana da batale sve to mocji cje.... u tome je razlika izmedju fr i sudana il vecj....

u al si izbrbljala devojko...

popi brufen...

ali ne po njega nego po moj computer. razlog zna se, nekome, citaj: acibg82 imbecilu je trebalo neshto da moze da drka, devojka ga izgleda ne zadovoljava.... comp mi radi jedva, ne mogu chak ni da kopiram stvari da sachuvam podatke..... verovatno cju da izgubim kompletnu poshtu.... i svaki put kad popravim comp on se opet konektuje i opet navuche viruse.....
a-ha...

meni je drago sto aca dolazi na forum
da li bi vam bio zanimljiv forum u kojem bi bili samo alfa muzjaci?
onda ne bi bilo uzrecica "pray the lord" i slicno
eto bas sam pre neki dan imala priliku da kazem muzu "e isti si acabg82" ;)
doduse ima likova koji su ovde totalno nepotrebni,ali oni malo uzdrmaju ovo mrtvo more,vise volim kad se svadjamo svi protiv bobanams i rumenke i milkemilke nego kad se smorimo pa se svadjamo izmedju nas.eto

@idol.. ma to je kopija njegovog posta.... al je haos kad ja kazhem.. a ok je kad on kazhe.. eto kad se narod navikne na svashta....
e pa jeste, hanibal... al to kad je povremeno... inache mogu da se pohvalim da sam prva koja je dobila acinu sliq.... mis' moj problem bre datira.... :-D
zhao mi bude ponekad..... al me bash brzo prodje....

e ti si jedina... svi bi kao neshto da se svadjaju.... a ja razmishljam da krenem u shkolu kod krvoloka... on je advokat znash... ima tu profesionalnu deformaciju.. a i sad nema mnogo chime da se bavi bez pere.... e pera je bio fun... aca gnjechi....
i gucci.. joooj poslala mi mail... kazhe ne mogu da se prijavim na forum. .rekoh pa banovana si... kazhe ona 'a kako se onda ulazi na forum?' :lol:
eeej....

Back