Kako objasniti devojci da si "asocijalan" po prirodi?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Магија

Početnik
Banovan
Poruka
20
Moja cura misli da je namerno zapostavljam, da je namerno ne zovem često, da je namerno ne izvodim, čak ponekad misli da je varam... dešava se da me optuži da sam u ko zna kakvim šemama, provodima, ludovanjima.... Kako joj objasniti da volim da budem sam? Ona mi ne veruje da ne volim da izlazim na mesta gde ima puno ljudi. Kako objasniti da me ljudi nerviraju? Kako? KAKO?

Lepo. Kažeš joj to. I onda će ona, što je i je l te normalno, da shvati da te i ona nervira, jer je i ona ljud, pa će da te ostavi. I kada te svi ljudi tako ostave, obzirom da te nerviraju, računam da ćeš onda konačno biti zadovoljan end srećan.

moram da se slozim :lol:
bolje i za nju i za tebe

a sad se ja pitam jeli paradoksalno reci nacices jednom tebi slicnu tako asocijalnu :lol:

Moja cura misli da je namerno zapostavljam, da je namerno ne zovem često, da je namerno ne izvodim, čak ponekad misli da je varam... dešava se da me optuži da sam u ko zna kakvim šemama, provodima, ludovanjima.... Kako joj objasniti da volim da budem sam? Ona mi ne veruje da ne volim da izlazim na mesta gde ima puno ljudi. Kako objasniti da me ljudi nerviraju? Kako? KAKO?

Kaži ti svojoj devojci da je pozdravila malo zvocalo i da joj je poručila da te ostavi i ne gubi više vreme sa tobom....a ti, šta će ti u opšte devojka kad voliš toliko biti sam? Sebičnjaku najobičniji.z:hm:

Svašta ću ja ovde još da pročitam.z:hm:

donekle mogu da te razumem ali onda moras da nadjes nekoga ko je slican....ne mozes imati devojku koja voli provod, ljude, guzvu, da bude puno s tobom, jer ste suvise razliciti.....nije fer ni prema njoj ni prema tebi.....
Bojim se da on ne voli provod ni sa njom, samom..... tako da se o tome radi i u tome je problem. Većina devojaka bi, koliko god to glupo zvučalo, bila oduševljena dečkom koji ne voli previše gužve al' bi stalno da su sami i da se je l te ljubakaju i sve što uz to ide :rumunko:

Bojim se da on ne voli provod ni sa njom, samom..... tako da se o tome radi i u tome je problem. Većina devojaka bi, koliko god to glupo zvučalo, bila oduševljena dečkom koji ne voli previše gužve al' bi stalno da su sami i da se je l te ljubakaju i sve što uz to ide :rumunko:

z:) e to ne znam ali moguce da to i nije njoj licno upuceno....imam ljude u okruzenju koji vole biti puno sami i koliko god vole svoje partere, a znam da ih vole, brzo se umore od njih...i ja imam tih elemenata mada ne u toj meri......

Misliš, ona bi trebala da ga vara, pa bi onda oboje bili zadovoljni?

:think:

1.on misli da ona misli :eek:
2.napad je najbolje odbrana
3.on ili ona se samoobmanjuju :lol:

e sad...ako trebam misliti...sto je hrabro za reci...zemka oche zrtvu za...udovanje z:hm:

Pa izadjite ponekad,jednom nedeljno ...:)
Da li je moguce da te svi ljudi nerviraju ???????z:hm:

Ako se brzo umore, brzo se i odmore...
Jedno je videti se s nekim na pola sata pa otići, a drugo je videti se s nekim na pola sata posle pola godine, pa..... otići :)
Ti ljudi ili ne vole te ljude :) ili nisu sposobni da vole bilo koga osim sebe.
I ja ne da imam takve elemente nego sam ih prepuna, samo što se oni baš strogo >> ne odnose na jedan malecki broj ljudi, tj. za njih to pravilo ne važi. I da sam Магија, i da imam devojku, za nju to ne bi smelo da važi.

Ako se brzo umore, brzo se i odmore...
Jedno je videti se s nekim na pola sata pa otići, a drugo je videti se s nekim na pola sata posle pola godine, pa..... otići :)
Ti ljudi ili ne vole te ljude :) ili nisu sposobni da vole bilo koga osim sebe.
I ja ne da imam takve elemente nego sam ih prepuna, samo što se oni baš strogo >> ne odnose na jedan malecki broj ljudi, tj. za njih to pravilo ne važi. I da sam Магија, i da imam devojku, za nju to ne bi smelo da važi.

z:( na zalost, kod mnogih ljudi se pojacava ta tendencija sa godinama....mada, nije to zdravo ako se pretera....gube se prijatelji, bliski odnosi sa porodicom....

Zapravo dok sam ovo pisala lik me je zvao na bilijar i ja sam ih ispalila. Zašto? Nemam pojma :( al' to radim stalno. Missim, našla sam solidan izgovor :lol: ali vrlo dobro znam da je to izgovor. I sinoć me jedna drugarica zvala na rođendan i nju sam ispalila. Nisam čak našla ni čestit izgovor. Lenja sam.
E sad, meni su ti ljudi dragi i sve :lol: ali očigledno ne dovoljno.

Dajte mu ga sad po analogiji.

Zapravo dok sam ovo pisala lik me je zvao na bilijar i ja sam ih ispalila. Zašto? Nemam pojma :( al' to radim stalno. Missim, našla sam solidan izgovor :lol: ali vrlo dobro znam da je to izgovor. I sinoć me jedna drugarica zvala na rođendan i nju sam ispalila. Nisam čak našla ni čestit izgovor. Lenja sam.
E sad, meni su ti ljudi dragi i sve :lol: ali očigledno ne dovoljno.

Dajte mu ga sad po analogiji.

z:) lenja aha.....ja volim da se ususkam u moj fini stancic, sin, pas i meni dovoljno.....navolim se ljudi na poslu.....pa jos i familija, pa jos i tip svake dve nedelje....puna kapa.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back