S’ dolaskom vučizma na presto naše lepe Srbije, stigle su i neke nove bajke. Realnost sasvim drugačija, ali i to je opravdano obzirom da se nalazimo u samom vrtlogu reformi. Reforma u obliku torte, mnogima poznata, mnogima omiljen slatki ubica, nanosi organizmu mnogo više štete nego koristi. Ali..ko normalan razmišlja o tome, dok mu hormon sreće piči 300 na sat. I ove političike reforme takodje imaju visok stepen UV zračenja u ovom slučaju na moj mentalni sklop. Inače odlično sklopljen. Pre neki dan odem da tražim posao u jednoj firmi i evo šta se desilo u tih pola sata.
-Dobar dan. Izvolite, sedite.
-Hvala.
-Vaše ime?
-Da, moje je majke mi. Msm čije bi bilo ako nije moje?!
-Hahaha, nisam mislio na to, nego kako je vaše ime?
Napravih pauzu, posavetovah se sa mojim imenom..
-Kaže da je dobro, mada mu u poslednje vreme zasmeta kada ga neki izgovore sa nenaglašenim akcentom na koji je inače naviklo.
-Hahaha..ti izgleda uvek tražiš dlaku u jajetu? Hteo sam reći :“kako se zoveš?“
I tako, uspesmo da se sporazumemo taj nazovi šef i ja. To kako je on izgledao, veze nema sa njegovim IQ o kom sam shvatila mnogo nakon daljeg razgovora. Zar je to uopšte bitno kada imaš bogatog uju koji je direktor firme? Nije, naravno da nije. I nije bitno što je obukao roze košulju i stegao (nedovoljno) zelenu kravatu.
-Nema šta, duhovita si..mudrica, bilo bi zabavno raditi sa tobom. Razlog zbog kojeg te ne mogu primiti u radni odnos je što si navela da nisi sigurna da više nećeš rađati decu. Nama trebaju ozbiljni radnici, koji iza sebe imaju formirane porodice.
Izadjem iz kancelarije.
Izadjem iz firme.
Izašla bih ja i iz države. Ali…
Otišla sam da izvadim pasoš…….

-Dobar dan. Izvolite, sedite.
-Hvala.
-Vaše ime?
-Da, moje je majke mi. Msm čije bi bilo ako nije moje?!
-Hahaha, nisam mislio na to, nego kako je vaše ime?
Napravih pauzu, posavetovah se sa mojim imenom..
-Kaže da je dobro, mada mu u poslednje vreme zasmeta kada ga neki izgovore sa nenaglašenim akcentom na koji je inače naviklo.
-Hahaha..ti izgleda uvek tražiš dlaku u jajetu? Hteo sam reći :“kako se zoveš?“
I tako, uspesmo da se sporazumemo taj nazovi šef i ja. To kako je on izgledao, veze nema sa njegovim IQ o kom sam shvatila mnogo nakon daljeg razgovora. Zar je to uopšte bitno kada imaš bogatog uju koji je direktor firme? Nije, naravno da nije. I nije bitno što je obukao roze košulju i stegao (nedovoljno) zelenu kravatu.
-Nema šta, duhovita si..mudrica, bilo bi zabavno raditi sa tobom. Razlog zbog kojeg te ne mogu primiti u radni odnos je što si navela da nisi sigurna da više nećeš rađati decu. Nama trebaju ozbiljni radnici, koji iza sebe imaju formirane porodice.
Izadjem iz kancelarije.
Izadjem iz firme.
Izašla bih ja i iz države. Ali…
Otišla sam da izvadim pasoš…….