Kako nepismen čovek može da nauči da radi na računaru?

Jok, duboko... je podizati teme iz 2005.:lol:

Sto mora iz 2005-e?!
Pa, teme o abortusu se otvaraju bar dva puta mesecno, i najvise pene oni koji bi, kazu, ubili zenu da znaju da je njihov fetus odstranila jer je ona ubica:eek:
A oni nisu sto bi ubili formiranu,kompletnu osobu, koja je samo imala pravo da odluci o onome sta zeli, moze, mora ili ne mora:roll:

Poslednja izmena:
Bešmi sve, moderatori bi trebalo da razmotre momentalno banovanje za bezrazložno podizanje prastarih tema :roll:

Ja sam podigo jednu temu, sa drugim nickom, dak mi je ovaj bio banovan...

Pitanje je glasilo, šta mislite o podizanju starih tema, a tema je bila o božiću...:mrgreen:

Istog momenta, je Nesha t. zatvorio temu, a meni su trajno banovali nick.

To sam se zapitao sto puta kada sam pročitao pojedina mišljenja na ovom forumu. Da sam to čuo u nekoj najgoroj zabiti (a nikad nisam) opravdao bih to neobaveštenošću, neobrazovanjem itd. Verovatno ljudi u zabitima shvataju da ne znaju mnogo pa više slušaju neko što pričaju...

Ne radi se ovde toliko o političkim stavovima, jer za politički stav ne smatram "ceo svet je protiv nas", "svi nas mrze"... Ali se pitam kako ovo može biti politički stav mlade osobe koja je dovoljno pametna da koristi računar?

Uz najbolju volju ali ne razumem šta si hteo da kažeš?

nostalgija je cudna... doduse teme i nisu mozda toliko bajate, koliko su forumasi "novi" i zbog nemogucnosti da ti odgovore, ne ide da se previse bavis samom temom tj. poentom.
inace meni ne smetaju ove stare teme, upoznas neke forumase za koje si samo cuo, vidis "kako" misle, ko je tada bio in a ko out i...
jedini problem je, kao sto rekoh, odgovoriti na njihov post, tj. postaviti neko pitanje njima

nostalgija je cudna... doduse teme i nisu mozda toliko bajate, koliko su forumasi "novi" i zbog nemogucnosti da ti odgovore, ne ide da se previse bavis samom temom tj. poentom.
inace meni ne smetaju ove stare teme, upoznas neke forumase za koje si samo cuo, vidis "kako" misle, ko je tada bio in a ko out i...
jedini problem je, kao sto rekoh, odgovoriti na njihov post, tj. postaviti neko pitanje njima

Adame, preuzmi i objasni čoveku šta je "pase"...:mrgreen:

Back