KAKO NEOZENJEN MUSKARAC,DA IZBEGNE VESTACKI LEPU ZENU !!!

Mi muskarci,koji smo jos uvek neozenjeni,imamo veliki problem.U cemu je nasa muka.
Kako naci devojku,koja je pre svega zdrava.Zatim,da ne pusi,da ne pije,i da se ne drogira.Zatim,preti nova zamka.Vrlo je lose,ako mi muskarci,u svojoj prirodnoj naivnosti,a koja je uslovljena nasim postenim pristupom,svih zivotnih aktivnosti,naidjemo na devojku,koja je sklona promiskuitetu.Nekoliko mojih skolskih
drugova,bas je posteno nakaljalo,upravo zbog te ceste zenske manije,da menjaju
muskarce,kako bi zadovoljile svoj,ustvari slab libido.

Ali hajde i da sve to zapostavimo.Ima jedan,po meni,jos veci problem.Mi muskarci,
nismo vrlo cesto u stanju,da otkrijemo,sta je kod devojke dato od strane prirode,
a sta je "rad" plasticnog hirurga.Pored vestackog himena,sto se sada vec rutinski
da nadomestiti,i sve drugo na telu devojke,trpi "rekinstrukciju",tj. "doradu" hirurga.
Usne se povecavaju,nos se oblikuje,grudi (dojke) se povecavaju i smanjuju,vec
po potrebi.Ima tu jos niz "intervencija" koje mi muskarci,nismo u stanju da identifikujemo.Dakle,nas problem,kada se upoznamo sa devojkom,nismo u stanju
da identifikijemo,koji su delovi tela,nase izabranice lazni,a koji delo majke
prirode.

I konacno,postoji jos jedan skriveni strah.Jedan moj drug ozenio se devojkom,i na
oko,sve je bilo u redu.Jednoga dana,on se neplanirano nasao u svom stanu.I na
svoj uzas,sta je video.Njegova zena,vodila je strasni seks,sa svojom najboljom
"druugaricom".E, pa ja sada molim,sve forumasice,a narocito one malo starije po
godinama sa vise zivotnog iskustva.Dajte nam savet,nama,jadnim nezasticenim od
zenske prevare muskarcima.Sta da radimo,da se zastitimo od zenske prevare.
Sta da radimo mi,koji otvorenog srca i duse,predajemo svoj zivot,prefriganim
devojkama,spremnim na sve,da zadovolje svoje bolesne prohteve. !:dash::rtfm:

Mislim da niko od forumasa,koji su poslali odgovor na temu;"Ugrozeni muskarci",nije dovoljno ozbiljno
shvatio,koliko je muskarac (neozenjen),danas u teskoj situaciji.Ja sam zamolio za pomoc.Medjutim,to je naislo
na neku vrstu sprdnje.Pitam ponovo - SVE VAS - STA DA RADI nezasticeni muskarac.??? Kako da se ozeni,a da
ne uzme za zenu lezbejku ili prerusenog muskarca.Sta,ako prve bracne noci,umesto da naidje na neznu zenstvenost,
ona "isuce" PENIS.!Pomozite nam savetima,kako da prepoznamo pravu zensku ???

....šezdesetih , kad je na ove prostore zakoračio talas seksualne svetske revolucije , jedna od tekovina tog prevrata je bila i probni rad....parovi ( žensko - muški ; preporučljivo je da budu sličnog doba , iste veroispovesti , istih političkih pogleda , slične duhovno intelektualne i stukovne razine , sličnih ekonomskih moći , iste boje kože i kose , iste etničke pripadnosti i tome sl. - kako bi se predupredile mnoge nedaće koje donosi puk , a koje mogu da unište vezu , potomstvo - porodicu....šta god pričali , ovo je balkan , na kome razlike mogu ubiti , uništiti , zapaliti ; zato čovek treba da gleda i vidi daleko ) , tako stupe u period ispitivanja sebe i kristalizacije veze ....danas , parovi ladno dele stanove - ekonomski isplativo , a i korisno ispitivanje i dugotrajno upoznavanje ....za vreme probnog rada mogu se otkriti mnogi negativni poeni , a i pozitivni na osnovu kojih se donosi odluka o budućnosti veze ....preporučljivo je da svaki kandidat / kinja donose samostalno odluku , bez uplitanja roditelja / familije / prijatelja / neprijatelja / drage savete ....posle donešene odluke , lepo se i civilizovano saopšti stvar partneru....i ako su partneri za - sa osmehom srećno stanu na ludi kamen.....ako je bar jedan protivu veze , stvar odmah treba civilizovano bez trzanja prekinuti ; te posle kraće pauze , jovo nanovo ....

U vezi problema:kako prepoznati pravu devojku-zenu,ja predlazem,da se pre vadjenja nove licne karte,uvede OBAVEZAN
lekarski-komijski pregled,svakog gradjanina,kojimbi se nepobitno utvrdilo,koom polu pripada.Prilikom vadjenja licne
karte,na osnovu prilozenog Uverenja lekarske |Komisije,to misljenje bi se unosilo u licnu kartu.Na ovaj nacin,izbegle bi se one neprijatne stvari,koje su nam se do sada desavale.Stvarno je neozbiljno,da se tek u krevetu dozna,ko je koga
pola.

Mozda bi bilo dobro,da se u nove licne karte,na mestu gde se stavlja fotografija samo glave,stavi fotografija potpuno
gole licnosti.Tako bi odmah po potrebi,moglo da se identifikuje,sta ko ima medju nogama.Mislim da je moj predlog
apsolutno u redu.Na taj nacin,izbegle bi se mnoge lose situacije,prve bracne(mracne) noci,posle sklapanja brakova..
Voleo bih da cujem misljenje,nasih forumasica,koje su u zadnje vreme,postale gotovo bezidejne,po svim gorucim
pitanjima kojima smo svi optereceni.

...ne muljači Lorde , nisu svi tim pitanjima opterećeni , pa im nisu ni goruća... to je najlakši deo....mnogi samouki bez savetnika , nađoše žene ; kao što mnoge samouke Gospođice , nađoše sebi muževe....za to nema škole , internaat , ili pak megatrendovski univerzeta --- mada ima praktičnih radionica za završne radove.....ima raznih zabavnih parkova , sa ovim radionicama ; kako za muškinje , tako i za ženskinje , pa mešano ko šopska salata , pa isto polno....ja to ne preporučujem iz mnogih razloga , ali ljudi koriste - pa ako im to koristi neka im ....sad se sve boleštine kako duhovne tako i telesne , lako suszbijaju , lokalizuju i zalečuju....kako kaže puk : kako platiš , tako i klatiš .... zato opusti se prijatelju i slobodno izađi u svet...nisi najgori a nisi ni najbolji - pa veslaj kroz život....jevreji kažu : svaka rupa nadje sebi adekvatnu zakrpu - pa sledstveno tome , ko god se oženi , po sopstvenoj meri se skući...tako će biti i sa tobom....zato se ne plaši , već kreni jarane u život ....

Lord Gledston;bt260612:
Draga moja "ana eva".Da li si ti videla onog naseg manekena,koji je musko (ima pisu,kazu) a pogledaj kako izgleda
kao zanosna devojka.Sta mi vredi da mu gledam,kako ti kazes,u zenice...zenice su mu plave zenske.Ali sta da radim
sa takvim laznjakom.Kada se u sobi pogase sva svetla,ako ga utera....ima soba da mi se osvetli,kao da je vatromet.!!!

Tek sam sada stigla da procitam tvoj odgovor dragi Lorde. Ja bih tvoje pitanje spojila sa jedno moje. Kako da zena prepozna istinskog muskarca kada su mnogu njih Boze sacuvaj. ... ?

Moj je odogovor:

Jedino, hodajuci Danteovim stazama. Negde u sam Empirij, ovde je ZENA raritetna vrsta zbog toga sto se svet zaljubio u neke tamo civilizovane Americke i Europske kriteriume za polovu jednakost.

I jos ovo, procitala sam ga danas i onako mi e ostalo u glavi.

"Moj je deda upoznao i video kralja, moj otac Drug Tita, a ja samo Stanijinu guzicu" :dash:

p.s.i ja bih sine pravog muskarca, ali ...:think:

Back