Mi muskarci,koji smo jos uvek neozenjeni,imamo veliki problem.U cemu je nasa muka.
Kako naci devojku,koja je pre svega zdrava.Zatim,da ne pusi,da ne pije,i da se ne drogira.Zatim,preti nova zamka.Vrlo je lose,ako mi muskarci,u svojoj prirodnoj naivnosti,a koja je uslovljena nasim postenim pristupom,svih zivotnih aktivnosti,naidjemo na devojku,koja je sklona promiskuitetu.Nekoliko mojih skolskih
drugova,bas je posteno nakaljalo,upravo zbog te ceste zenske manije,da menjaju
muskarce,kako bi zadovoljile svoj,ustvari slab libido.
Ali hajde i da sve to zapostavimo.Ima jedan,po meni,jos veci problem.Mi muskarci,
nismo vrlo cesto u stanju,da otkrijemo,sta je kod devojke dato od strane prirode,
a sta je "rad" plasticnog hirurga.Pored vestackog himena,sto se sada vec rutinski
da nadomestiti,i sve drugo na telu devojke,trpi "rekinstrukciju",tj. "doradu" hirurga.
Usne se povecavaju,nos se oblikuje,grudi (dojke) se povecavaju i smanjuju,vec
po potrebi.Ima tu jos niz "intervencija" koje mi muskarci,nismo u stanju da identifikujemo.Dakle,nas problem,kada se upoznamo sa devojkom,nismo u stanju
da identifikijemo,koji su delovi tela,nase izabranice lazni,a koji delo majke
prirode.
I konacno,postoji jos jedan skriveni strah.Jedan moj drug ozenio se devojkom,i na
oko,sve je bilo u redu.Jednoga dana,on se neplanirano nasao u svom stanu.I na
svoj uzas,sta je video.Njegova zena,vodila je strasni seks,sa svojom najboljom
"druugaricom".E, pa ja sada molim,sve forumasice,a narocito one malo starije po
godinama sa vise zivotnog iskustva.Dajte nam savet,nama,jadnim nezasticenim od
zenske prevare muskarcima.Sta da radimo,da se zastitimo od zenske prevare.
Sta da radimo mi,koji otvorenog srca i duse,predajemo svoj zivot,prefriganim
devojkama,spremnim na sve,da zadovolje svoje bolesne prohteve. !

Kako naci devojku,koja je pre svega zdrava.Zatim,da ne pusi,da ne pije,i da se ne drogira.Zatim,preti nova zamka.Vrlo je lose,ako mi muskarci,u svojoj prirodnoj naivnosti,a koja je uslovljena nasim postenim pristupom,svih zivotnih aktivnosti,naidjemo na devojku,koja je sklona promiskuitetu.Nekoliko mojih skolskih
drugova,bas je posteno nakaljalo,upravo zbog te ceste zenske manije,da menjaju
muskarce,kako bi zadovoljile svoj,ustvari slab libido.
Ali hajde i da sve to zapostavimo.Ima jedan,po meni,jos veci problem.Mi muskarci,
nismo vrlo cesto u stanju,da otkrijemo,sta je kod devojke dato od strane prirode,
a sta je "rad" plasticnog hirurga.Pored vestackog himena,sto se sada vec rutinski
da nadomestiti,i sve drugo na telu devojke,trpi "rekinstrukciju",tj. "doradu" hirurga.
Usne se povecavaju,nos se oblikuje,grudi (dojke) se povecavaju i smanjuju,vec
po potrebi.Ima tu jos niz "intervencija" koje mi muskarci,nismo u stanju da identifikujemo.Dakle,nas problem,kada se upoznamo sa devojkom,nismo u stanju
da identifikijemo,koji su delovi tela,nase izabranice lazni,a koji delo majke
prirode.
I konacno,postoji jos jedan skriveni strah.Jedan moj drug ozenio se devojkom,i na
oko,sve je bilo u redu.Jednoga dana,on se neplanirano nasao u svom stanu.I na
svoj uzas,sta je video.Njegova zena,vodila je strasni seks,sa svojom najboljom
"druugaricom".E, pa ja sada molim,sve forumasice,a narocito one malo starije po
godinama sa vise zivotnog iskustva.Dajte nam savet,nama,jadnim nezasticenim od
zenske prevare muskarcima.Sta da radimo,da se zastitimo od zenske prevare.
Sta da radimo mi,koji otvorenog srca i duse,predajemo svoj zivot,prefriganim
devojkama,spremnim na sve,da zadovolje svoje bolesne prohteve. !