Kako negujete ruke?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
382.230
Koju kremu koristite i da li je uopšte koristite .

Spadam u one koji ne podnose osecaj kreme na rukama ali u zadnje vrteme imam potrebu
jer mi je koža na rukama postala suva. Koja bi to krema bila dobra a da nemam osecaj masnoce na rukama :(

meni ova najbolja...dala za neku Nivea kremicu malu 400 dinara...nista ne vredi...meni barem...
ova oko 100din iz Lidla...brzo se upija, ekstra mi je...mala...kompaktna i lepo mi mirise

foreign.png

Spadam u one koji ne podnose osecaj kreme na rukama
A, eto, kod mene je obratna situacija-ne podnosim da mi ruke budu suve i posle svakog pranja ih mažem.
Kupila sam ovu jeftinu u Liliju. Premašila mi je sva očekivanja.
Miris joj je nežan i prijatan, a dugo se na koži zadržava osećaj nege.

Inače, prvih hladnih dana počinjem da nosim rukavice jer ne volim ruke da držim u džepovima.
Baš ne želim da mi se smrzavaju i pate na vetru.
:zaljubljena:
IMG_20211103_120621.jpg

Spadam u one koji ne podnose osecaj kreme na rukama ali u zadnje vrteme imam potrebu
jer mi je koža na rukama postala suva. Koje bi to krema bila dobra a da nemam osecaj masnoce na rukama :(
Kupi neku glicerinsku za zimu ili masniju, dobra je i plava Nivea ,leti neku laganu hidrantnu kremu.

jer mi je koža na rukama postala suva. Koja bi to krema bila dobra a da nemam osecaj masnoce na rukama :(
Stalno mažem kremom za ruke jer se koža baš isušuje od ovih dezinfekcionih sredstava i tečnih sapuna.
Trenutno koristim neku sa arganovim uljem i primijetila sam da su mi od nje jači i nokti i ne listaju se više.

Stalno mažem kremom za ruke jer se koža baš isušuje od ovih dezinfekcionih sredstava i tečnih sapuna.
Trenutno koristim neku sa arganovim uljem i primijetila sam da su mi od nje jači i nokti i ne listaju se više.
Probaj da piješ preparat "Merc".To je Nemački preparat (vitaminski kompleks) za jačanje kose, noktiju i bolji izgled kože.Ima ga u bolje snabdevenim apotekama.Pije se u kontinuitetu bar 3 meseca, u proleće i jesen.Mnoge žene ga hvale!

Probaj da piješ preparat "Merc".To je Nemački preparat (vitaminski kompleks) za jačanje kose, noktiju i bolji izgled kože.Ima ga u bolje snabdevenim apotekama.Pije se u kontinuitetu bar 3 meseca, u proleće i jesen.Mnoge žene ga hvale!
Pila sam ga već...doduše samo jednu kutiju.Nisam primijetila da mi je išta pomogao.
Takođe sam pila i druge vitamine, zbog korone, kao nikad u životu,ali ništa.
Onda sam prestala da pijem sve osim željeza i vtamina c, i kao da mi sad manje kosa opada,čak je i gušća.
A nokte sam primijetila da su bolji,a jedino što mažem tom kremom dva,tri puta dnevno.

Pantenol je sustinski element i svih drugih krema, samo im se dodaje miris i jos kojesta. Ali problem sa pantenolom je sporo upijanje.

To je istina.
Koristila sam i druge kreme i one koje brzo upijaju i sa glicerinom.....
Vrlo brzo mi koža opet buda suva, posebno zimi.
Meni ruke nekad izgledaju ko šmirgla i ko da sam ceo dan igrla crvenih rukavica.

Ova ti je najbolja. Brzo upija a hidrira 48h.

Prilozi

• ilirija-48-zac5a1titna-krema-za-ruke.jpg
    ilirija-48-zac5a1titna-krema-za-ruke.jpg
    40,3 KB · Pregleda: 7
Ja ruke izlazem ekstremnim uslovima, i koristim Mixa kremu vec nekoliko godina. Odlicna je, cak sam poceo da mazem i lice posle brijanja, i nemam apsolutno nikakve iritacije. A isto kao ti ne podnosim kad su mi ruke masne, brzo koza upije. Sa crvenim cepom je nesto laksa i hidrantnija, sa narandzastim je odlicna.
Ima i posebna za hladno vreme ali je meni premasna i ruke dugo ostanu masne.
Mazem inace samo kad osetim da mi se susi koza, ne mackam stalno.

Koristim neku koju mi je ćerka kupila, baš ću da je slikam. Ne izlažem ruke mnogo hemiji i nosim rukavice uvek. Jedino to pranje sudova.
Inače ova krema mi je odlična.
Mislim da ima nešto slično u Kiko, proveriću sa ćerkom pa javljam.

Prilozi

• 53738483_regular.jpg
    53738483_regular.jpg
    13,1 KB · Pregleda: 22
Poslednja izmena:

Back