Kako naterati dete da cita???

a sto bi ga uopste i terali kad bude hteo on ce citati, ionako su lektire imbecilne
mislim da si malo preterao sa onim "imbecilne" ali se generalno slazem sa tobom
ja cu mog sina sopstvenim primerom da ucim da voli knjige, a on ih jako voli
ali ako se jednog dana predomisli sigurno ga necu terati da cita, moj sin je prirodni genije i ako odluci da ga knjige smaraju, onda su knjige lose (za njega), ne prijaju mu i tacka

eto, uopste necu da pokusavam od njega da pravim novu verziju mene ili novu i poboljsanu verziju mene... on ima prava da bude savrseno nesavrsen i da gresi u zivotu bas kao to ja stalno radim... i uzivam u tome. Jedino od njega ocekujem da uvek bude srecan tj. da radi stvari zbog kojih ce biti srecan.

etooo

Ja sam počeo s Zabavnikom, ali bio sam puno mladji.
U stvari, učio sam da čitam čitajući Zabavnik, to je išlo nekako paralelno.
A sa priča iz Zabavnika prešao sam dalje...
Ljudi, nemate pojma koliko mi danas to znači. Zabavnik bi trebalo zaštititi zakonom. Kupujte deci Zabavnik. (Mog'o bih sad od "Politike da tražim da mi plati što ih reklamiram!)

Ja sam počeo s Zabavnikom, ali bio sam puno mladji.
U stvari, učio sam da čitam čitajući Zabavnik, to je išlo nekako paralelno.
A sa priča iz Zabavnika prešao sam dalje...
Ljudi, nemate pojma koliko mi danas to znači. Zabavnik bi trebalo zaštititi zakonom. Kupujte deci Zabavnik. (Mog'o bih sad od "Politike da tražim da mi plati što ih reklamiram!)
Нисам могла да га намолим да прочита бар понешто из "Забавника". Сад сам се досетила и сваки нов број оставим у ВЦ-у. И чита. Целе недеље!
Ма дечаци су чудо, само док их провалиш.

Back