mila-draga
Početnik
- Poruka
- 4
Ako nije rodom iz BGD, kako da se dosljak oseti da je postao gradjanin Beograda? Sta mislite?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iggy:Ako nije iz Beograda ne moze postati Beogradjanin!Jasno kao dan!
sch:Ne mogu SVI biti rodjeni u Beogradu.
I zašto je to baš tolika privilegija.
Moj otac je rodjen u Beogradu,i moj deda, a ja sam u Novom Sadu.I ne patim zbog toga.
I dalje ne razumem šta hoćeš time da kažeš....
sch:Ne mogu SVI biti rodjeni u Beogradu.
Moj otac je rodjen u Beogradu,i moj deda, a ja sam u Novom Sadu.I ne patim zbog toga.
BlackOwl:Alo bre... rodjeni u Narodnog fronta su se x y puta pokazali kao nevidjene seljacine, a neko ko je juce dosao kao pravi kulturn gradjanin ovog grada. I jedno i drugo nije retka pojava, zato nemojte da mi vezujete to za mesto rodjenja, vezujte za mentalitet celog naroda, jer Beograd lagano ali sigurno postaje svaciji, a ponajvise od onih koji ga brukaju i zbog kojih nikada nece postati ono sto je bio pre drugog sv, rata. Sve to ima veze sa vaspitanjem i odgojem, prema tome biti GRADJANIN znaci postovati grad u kojem si i ziveti u skladu sa osnovnim pravilima kulture.
mila-draga:Ako nije rodom iz BGD, kako da se dosljak oseti da je postao gradjanin Beograda? Sta mislite?
miss:mila-draga:Ako nije rodom iz BGD, kako da se dosljak oseti da je postao gradjanin Beograda? Sta mislite?
pa lako!izadjes iz autobusa i bacis kajmak koji si poneo od kuce,kupis pacoti,jedes u meku,uvece izadjes na splavove i obavezno pocnes da govoris `jbt` i jos neke izraze koje smatras modernim i eto...sad si beogradjanin! ova prica je tuzna ali istinita!
Betty:sch:Ne mogu SVI biti rodjeni u Beogradu.
mene malo blam BGD-a, pa uvek naglasim svoje vojvodjansko poreklo..... :wink:
nikako.ni ovi sto masu krstenicom,neke beogradske opstine...nisu beogradjani.beogradjani su u manjini,beogradjanin se postaje ponasanjem,ophodjenjem prema okolini i drustvu...e toga vise nema...ovaj grad tone,postaje jedna velika selendra...koji su napravili neki novi tzv,beogradjani. :wink:mila-draga:Ako nije rodom iz BGD, kako da se dosljak oseti da je postao gradjanin Beograda? Sta mislite?