Kako nas je lagala Keri Bredso !

Ako je Skeri u pravu ("Kakve nanule takav i Zverka") , onda će se tebi s onom zemunskom modom, ostvariti moje proročanstvo:

Pa dobro de , biće neki Zverka za zemunsko tržište.
Imaće zahebanu tetovažu s besnim leptirima, trafiku na ćošku i priču kako je iznabadao žandara na stadionu.
Reala hbg, žali se Skeri :lol:

:mrgreen:

Ništa. Da imam ćerku i ja bih je učio da je to preduslov (obrazovanje + dobra ili bar solidna zarada).
Ali za razliku od mene i "moje ćerke" :lol: ona odvratna serija šalje poruku da je keš alfa i omega što već dovoljno poružnjuje žene
Jeste.Ali eto,moraš da imaš (enorman)keš,da bi za njega dobio ništa.I zato,nikad ne maši parama osim u prilici kad možeš da dobiješ više.

Poslednja izmena:
Jeste.Ali eto,moraš da imaš (enorman)keš,da bi za njega dobio ništa.I zato,nikad ne maši parama osim u prilici kad možeš da dobiješ više.

Enorman keš za ništa, ili malo keša za nešto - sve je to trgovina. Nije poenta u cenkanju, ja sam za "real romantizam" , što znači da On mora da ima nešto ali i Ona da ima šta ponudi a da nije samo njeno doope ,sesi ili još gore, kao kod Skeri & Friends - kolekcija cipela i čukljeva, poremećaj ličnosti i nesposobnost vezivanja u hetero vezama, samoživost i infatilnost.

Sve te bolesti serija neverovatno kamuflira u oblande nekakve ženske "snage i selfcentričnosti" ( a zapravo su sve do jedne jadne i nesrećne ) i servira već izgubljenim slučajevima ali i još zdravim devojkama uz poruku "Prijatno", kao junk food deci u McDonaldsu.
To je Amerika. Najjača strana im je kako ubediti ljude da im treba smeće...od kuhinje preko video igara do filmova.

Ništa. Da imam ćerku i ja bih je učio da je to preduslov (obrazovanje + dobra ili bar solidna zarada).
Ali za razliku od mene i "moje ćerke" :lol: ona odvratna serija šalje poruku da je keš alfa i omega što već dovoljno poružnjuje žene, a kao put do "Zverke" preporučuju - nedeljenje svog života sa muškarcem nego sa drugaricama ali zato Njega počastiti sa puno kreveljenja, buncanja, kompulzivnog skupljanja cipelica i krpica kao da će u lov na drugaricu a ne muškarca ( od kojih barem 95% čisto zabole za njene nanule).
Ukratko, poruka je imbecilna, "ostanite slinave, razmažene klinke a Zverka će doći privučen vašom neodoljivom ponudom" što izaziva iskonsko & spontano gađenje svakog iole iskrenog muškarca jer one divotice iz S&C zapravo ne nude ništa .

Još prostije , žene od žena prave bezvredne fuxone što je neviđen apsurd a i dokaz koliko su žene blentava bića koja kao da treba da imaju nekakvo tutorsto ceo život jer ako im se neka ideja svidi njima se mozak gasi pa ne vide ni ono šta je toliko prosto i očigledno. Ja lično sam do sada "otkidao" nekoliko puta ali samo 2-3 puta sam sreo ženu sa poštovanja vrednim intelektom. Čak i kad imate IQ i školu pride, izuzetno retko ih koristite jer nekako vas najčešće vodi derište u vama a ne ono što ste naučili. Zato je ona odvratna serija toliko uticajna jer omasovljuje i ohrabruje vaše mane umesto da vas uči kako da ih savladate. Rezultat - samoća, povremene pseudo veze, suštinsko zahlađenje među polovima umesto prirodne i urođene privlačnosti, emotivna energija protraćena na pogubljene šatro drugarice i cipele "Made in India" ...bolest bre.

Vi žene ste jako bitne kad valjate ali kad ne valjate bolje i proterati vas u Islamsku državu ( da malo proučavate kamuflažne dimije i modu Bliskog istoka :mrgreen: ) ..ili bar ne dozvoliti da zagađujete okolo. Postoje ljudi koji recimo vole žene i koji bi voleli da recimo imaju ćerku pre nego sina. Oni sigurno ne žele da njihovu ćerku "modeluju" nekakve skotine , da joj prodaju mooda za bubrege i prave od nje otirač.
Sex&Grad upravo to radi - žene sa damskog i cenjenog spušta na mnogo niži nivo a takvu ženu ili ćerku niko ne želi. Tačka

Исто ово важи и за мушкарце данашњице.
И све што си написао нема везе са самим полом, већ са трендовима који се данас протежирају.

Стога, сматрам да си бес усмерио на погрешну страну. ;)

Исто ово важи и за мушкарце данашњице.
И све што си написао нема везе са самим полом, већ са трендовима који се данас протежирају.

Стога, сматрам да си бес усмерио на погрешну страну. ;)

Znači, muškarci gledaju da se privale i budu dokoni & ponosni skupljači đubreta, horders-i ?
Da bauljaju po hacijendi dupke krcatoj starim cipelama, krpama i da cvetaju od ponosa kad ih žena šljapne po dupetu kad krene na posao, jer je to vrh njihove svrhe na ovom svetu ?
Imaš li ti problem sa čitanjem teksta ? :think:

Не него ти имаш проблем са буквалним схватањем. ;)

Није ти јасно да се данас форсира површност на свим нивоима?
Да се форсира све инстант, од међуљудских релација до решења?
Није ти јасно да се од мушкараца праве секе-персе форсирањем метросексуализма и да је одлика таквих купохоличарење и сличне површне забаве?

Шта ти није јасно?
По чему су то жене данас горе од мушкараца? И да ли је могуће то тако издвојено посматрати?

Познајем мушкарце који имају по 100 кошуља у ормару. По чему се то разликује од 100 пари ципела ?

Него, мени се чини да ти имаш преромантичне представе о м/ж односима.
Можда да ти препоручим неку озбиљнију психолошку литературу како би то лакше превазишао? :lol:

Није ти јасно да се од мушкараца праве секе-персе форсирањем метросексуализма и да је одлика таквих купохоличарење и сличне површне забаве?

Шта ти није јасно?
По чему су то жене данас горе од мушкараца? И да ли је могуће то тако издвојено посматрати?

Познајем мушкарце који имају по 100 кошуља у ормару. По чему се то разликује од 100 пари ципела ?

Можда да ти препоручим неку озбиљнију психолошку литературу како би то лакше превазишао? :lol:

Dokaz da žene normalne nisu. Te zao sam, te ljubomoran, te šovinista a na kraju i - nepristojno romantičan.
Ko će vama udovoljiti... idi gledaj seriju neku :lol:

A na vice-u ovo

Žene u formativnom periodu ne pričaju preterano o seksu i to je tragično. Tek kad dve ili više drugarica počnu da se jebu, počinju razgovori. Zanimljivo je da ni o masturbaciji nijedna od nas nije pričala pre nego što je imala seks, a i to je upitno zbog straha od osude. Mislim da je to sada malo drugačije. Od drugarica sam saznala kako se glumi orgazam, šta se dešava kad ti kondom ostane unutra, šta su plodni dani, a šta spirala (iako i dan danas ne znam na prvu razliku između spirale i dijafragme).
Ali ostale su i večne dileme: Kako se jebati u dupe kada se u dupetu nalazi *****? Da li sam ***** ako pušim na prvom dejtu? Da li mi sise vise ako sam gore? Većina žena je suočena sa imperativom svetog trojstva dama-*****-kuvarica, samo je to u svetu u kome se žene neprekidno osuđuju zbog seksualnih i srodnih praksi izuzetno teško ostvariti. Hvala Seks i gradu, što je uspeo da u javni govor bar uvede neke pojmove (za početak seks), pa ćemo polako dalje

Шта ти није јасно?

pa ako nije milioner i nije nakupovao to onako dojednom po 10 komada da se ne petlja po prodavnice onda je gej

Dokaz da žene normalne nisu. Te zao sam, te ljubomoran, te šovinista a na kraju i - nepristojno romantičan.
Ko će vama udovoljiti... idi gledaj seriju neku :lol:

Заиста показујеш елементарно незнање по питању жена, а и неразумевање ни данашњице, а ни жена.

Најлакше је неког окривити уместо преузети део одговорности. ;)

Заиста показујеш елементарно незнање по питању жена, а и неразумевање ни данашњице, а ни жена.

Најлакше је неког окривити уместо преузети део одговорности. ;)

Neka, neka.. imaju one svoje roditelje a trebalo bi i psihijatre pa neka se oni bave njima . Ja ništa nisam dužan ;)

Idemo dalje:

33 stvari koje niste znali o seriji „Seks i grad“

1. Serija je pravljena po knjizi Kendas Bušnel, a sastavljena je iz njenih nedeljnih kolumni u "New York Observeru".

2. Bušnelovoj su platili samo 60.000 dolara na ime autorskih prava za ekranizaciju tih kolumni.

3. Sara Džesika Parker koja je glumila alterego Bušnelove, je bila jedna od četiri glumice u čijim ugovorima je pisalo da se neće pojaviti gole u seriji.

4. Puf suknjica koju Keri nosi u špici je kupljena na kućnoj rasprodaji i plaćena je pet dolara.

5. Sintija Nikson je prirodna plavuša, a postala je crvenokosa samo zbog uloge Mirande.

6. Keri je trebalo da bude brineta. Samo 24 sata pre početka snimanja pilot epizode producenti su se predomislili jer je i Bušnelova plavuša.

7. Kada su Miranda i Keri kupile i jele kolače u "Magnolia Bakery" u 401 Bleecker Street, to mjesto je postalo tako popularno da su morali da zaposle izbacivača.

8. Tokom snimanja Sara Džesika je provodila po 18 sati dnevno na štiklama.

9. U prvom filmu sa venčanicom Vivijen Vestvud stiže poruka koju je ručno zaista napisala Vivijen Vestvud.

10. Sintija Nikson nema probušene uši. U svim epizodama nosi minđuše s klipsom.

11. Riđi dečak koji glumi Brejdija u filmu je isti dečak koji igra Brejdija u seriji.

12. Doktor koji porađa Mirandu je bio pravi lekar.

13. Lik Zverke koji je tumačio Kris Not je inspirisan životom nekadašnjeg izvršnog urednika jednog magazine - Ronom Galotijem, koji je bivši dečko Bušnelove.

14. Peta sezona ima samo osam epizoda zato što je Sara Džesika Parker bila trudna.

15. Godine 2012. stan u kom je živila Keri je prodat za 9,65 miliona dolara.

16. Epizodna uloga koju je odigrao Metju Mekonahi ( gde se to on pojavljuje ? ) je pisana za Aleka Boldvina, ali je on odbio.

17. Posle je ista uloga ponuđena Džordžu Kluniju. I on je odbio.

18. Onda je ponuđena Vorenu Bitiju. I on je odbio. Tek na kraju je prihvatio Metju Mekonahi.

19. Kerina adresa je 245 East 73rd Street, Samantina 300 Gansevoort Street, Šarlotina 700 Park Avenue, a Mirandina 331 Njest 78th Street. Nijedna od ovih adresa ne postoji.

20. Zverkina supruga Nataša uvek nosi belu garderobu. To je bio način da njen lik asocira na vanilu.

21. Kim Katral je dva puta odbila ulogu Samante pre nego što su je ubedili da je prihvati.

22. Čak i kada su je snimali od struka na gore, Katralova je insistirala da nosi štikle. Kako je rekla, tako se više osećala kao Samanta.

23. U drugom filmu devojke stižu na aerodrom u Marakešu, a ne u Abu Dabiju.

24. U sceni u kojoj Trej prosi Šarlot je snimljen lažni Tifani izlog. Ova poznata juvelirska kuća nije dozvolila da se snimi prava prodavnica.

25. Mnogo umetničkih dela iz kuće Aleksandra Petrovskog zapravo pripada baletanu Mihailu Barišnjikovu koji ga je tumačio.

26. Na početku Šarlotinog venčanja se čuje škotska melodija za sahrane. To je bio način da se simbolizuje da Šarlot ulazi u loš brak.

27. Prvi pas koji je trebalo da bude Pit se uplašio od Džona Korbeta, pa su morali da nabave drugog.

28. Prebračni ugovor koji svekrva Bani plasira Šarlot je sastavio pravi advokat.

29. Snimanje posljednje epizode je završeno samo četiri dana pre nego što je ona emitovana.

30. U najavnoj špici postoji greška. Bus koji isprska Keri je pun putnika kada prolazi, ali kada kamera pređe na Keri je odednom prazan.

31. Godine 2001. Sara Džesika Parker je postala izvršni producent serije. To znači da je po epizodi zarađivala tri miliona dolara.

32. Epizoda u kojoj Berger raskida s Keri "post-it" porukom je inspirisana istim takvim realnim raskidom.

33. Nijedna odevna kombinacija glavnih junakinja nije ponovljena tokom cele serije, sve dok se u poslednjoj epizodi Keri na pojavi u bundi koju je obukla u prvoj sezoni.

http://www.novosti.rs/vesti/scena.147.html:573834-33-stvari-koje-niste-znali-o-seriji-Seks-i-grad

Back