Kako napreduje proces sinu Zeljka Mitrovica

Da li ovo stvarno zanima ikoga?
Bar cete nauciti kako se pise pravilno...
-------------------------------------
Složene zamenice pišu se spojeno: iko, išta, ikoji, ičiji, ikakav, ikako. Kad se ove složene zamenice upotrebe sa predlogom u zavisnim padežima on ih razdvoji: i od koga a ne od ikoga. Izuzetak je predlog bez: bez ikakvog naprezanja, bez ikoga svoga, bez ičega u džepu, bez ičijeg znanja.

Ceka se slucaj da zastari.:D

....видимо да га, нажалост, и други копирају....

Pokosio grupu devojčica – krivična prijava protiv maloletnika
03.11.2016 15:33
Maloletnik je pokosio automobilom grupu od šest devojčica starih 13 i 14 godina na trotoaru ispred škole u Boru, javlja „Blic“.

Foto: Beta Foto: Beta
Kako navodi list, jedna devojčica je zadobila teže povrede, ali nije u životnoj opasnosti, dok je pet devojčica lakše povređeno.

Za volanom je bio momak star 17 godina, koji je pobegao sa mesta nesreće, a zatim se vratio u pratnji oca.

Krična prijava protiv maloletnika koji je oborio pet pešaka

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova podneće krivičnu prijavu protiv 17. godišnjeg maloletnika, zbog sumnje da je danas u Boru, u blizini Osnovne škole „Dušan Radović“, na trotoaru automobilom oborio pet pešaka, od kojih su dva maloletna, saopštila je Policijska uprava u Boru.

Povređeni su kolima hitne pomoći prebačeni na Prijemno trijažno odeljenje borske bolnice.

Kako je saopšteno, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, protiv maloletnika biće podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Mediji su ranije naveli da je 17. godišnji mladić, koji je vozio automobil u blizini Osnovne škole „Duško Radović“, izgubio kontrolu nad vozilom, prešao na trotora i povredio grupu devojčica.

(Tanjug)

Koliko godina je dobio decko koji je svojom bahatom voznjom pregazio devojcicu? Nezgode se desavaju, ali dobri i cestiti ljudi kad pregaze zivotinju stanu. Ovaj je pregazio devojcicu nije stao. Da li je moguce da je svojom cascu i junastvom zasluzio da bude na slobodi

ta je tema prezvakana 1000 puta. ima snimak gde je pokojna devojcica isla van prelaza a na njegovo zeleno. snimci sa jedne pekare i dva kioska su pokazali da je uredno prosao na svoje zeleno. taj snimak je pokazan i novinarima (mada ne znam zasto) . nije vozio 150 na sat, samo je tinejdzer koji je zbrisao i posle dva sata se javio u policiju.

aleksandar-mitrovic-andrea-bojanic-pregazio-devojku-sudenje-foto-dragan-kadi-1445637613-769093.jpg

- - - - - - - - - -

prosto, da nije sin zeljka mitrovica (koga ja inace organski ne podnosim) vi bi rekli- e jadno dete i jadan momak - bice obelezen za ceo zivot. jbg. to se moglo desiti bilo kome.
a vi bi decka na streljacki vod, ne zato sto vam je zao devojcice nego sto mrzite likove sa kesom.

ta je tema prezvakana 1000 puta. ima snimak gde je pokojna devojcica isla van prelaza a na njegovo zeleno. snimci sa jedne pekare i dva kioska su pokazali da je uredno prosao na svoje zeleno. taj snimak je pokazan i novinarima (mada ne znam zasto) . nije vozio 150 na sat, samo je tinejdzer koji je zbrisao i posle dva sata se javio u policiju.

aleksandar-mitrovic-andrea-bojanic-pregazio-devojku-sudenje-foto-dragan-kadi-1445637613-769093.jpg
ako je tebi normalno da pregazis nekoga i ne stanes i ne odgovaras za to onda svaka cast
rekao sam ako pregazis psa i ne stanes dobio bi 2-3 godine

Koliko godina je dobio decko koji je svojom bahatom voznjom pregazio devojcicu? Nezgode se desavaju, ali dobri i cestiti ljudi kad pregaze zivotinju stanu. Ovaj je pregazio devojcicu nije stao. Da li je moguce da je svojom cascu i junastvom zasluzio da bude na slobodi

ispostavilo se da je devojka bila depresivna i suicidalna i da je skocila ispred sirotog Mitrovica koji je vozio dozvoljenom brzinom kroz njegovo zeleno :kafa:

pazi posto sam cesto na toj okretnici znam da postoji ograda i da je devojka morala bar 20 metara da leti da bi dosla do tog mesta

nisi saobracajni forenzicar. i uopste nije okretnica. opet kazem- mali je kriv sto nije stao i kriv je sto je sin zeljka mitrovica. snimak kamera su videli i novinari i jasno je da je devojcica kriva. zeljkov sin ima samo krivicu sto je kao balavac uplaseni pobegao. a ako je to za 40 godina robije, po tebi-ok. po meni je za 6 meseci drustveno korisnog rada.

nisi saobracajni forenzicar. i uopste nije okretnica. opet kazem- mali je kriv sto nije stao i kriv je sto je sin zeljka mitrovica. snimak kamera su videli i novinari i jasno je da je devojcica kriva. zeljkov sin ima samo krivicu sto je kao balavac uplaseni pobegao. a ako je to za 40 godina robije, po tebi-ok. po meni je za 6 meseci drustveno korisnog rada.

jeste okretnica 31 i 17. Nije za 40 ali za 3-4 godine robije jeste

Mozes li ti da nama dostavis taj snimak ili je to neka izmisljotina.
Ja znam da je djevojcica nadjena 20-30 metara dalje od pesackog prelaza, a to je upravo putanja kojom je letela nakon udarca automobila kojim je upravljao manijak.
I sve da je zeleno svjetlo u putanju je krivicno djelo. U zakonu jasno stoji da vozac mora da prilagodi brzinu u blizini pjesackog prelaza da bi mogao da reaguje na vrijeme u slucaju da naidje pjesak.
Da je isao 50 km/h mogao bi na vrijeme da reaguje i da se izbjegne smrt djevojcice, ali nije. Ko je kriv za ovu tragediju? Naravno vozac. Vozac je uvjek kriv. Nije ona udarila njegov auto nego obrnuto.

Mozes li ti da nama dostavis taj snimak ili je to neka izmisljotina.
Ja znam da je djevojcica nadjena 20-30 metara dalje od pesackog prelaza, a to je upravo putanja kojom je letela nakon udarca automobila kojim je upravljao manijak.
I sve da je zeleno svjetlo u putanju je krivicno djelo. U zakonu jasno stoji da vozac mora da prilagodi brzinu u blizini pjesackog prelaza da bi mogao da reaguje na vrijeme u slucaju da naidje pjesak.
Da je isao 50 km/h mogao bi na vrijeme da reaguje i da se izbjegne smrt djevojcice, ali nije. Ko je kriv za ovu tragediju? Naravno vozac. Vozac je uvjek kriv. Nije ona udarila njegov auto nego obrnuto.

kazu da devojcica nije htela da predje na pesackom prelazu nego preko ograde da se preko nje popne

Back