Како направити детету маску за маскенбал

А ја баш не капирам у чему је фазон са готовим костимима.:confused:
Дођу ти на маскенбал 4 конфекцијска бетмена, 6 конфекцијских вештица, 5 конфекцијских вила и 3 конфекцијска медведа....:confused:

Ја сам увек волела да будем креативна! :D

Једном сам од чаршава направила (ручно, пошто ми се машина покварила) костим зека-Пеге (са црвеним туфнама), једном сам од приручним ствари нашивањем украсних трака за јелку направила костим виле (и капу и чаробни штапић), биле су још и Пипи Дуге Чарапе, вештице, Циганке, једном су биле јагода и крушка (:lol:), вампири, индијанке...

Јако ми се допала идеја коју сам видела, али нисам применила: узмеш двадесетак обичних плавих или љубичастих балона, надуваш их и окачиш на дете да изгледа као грозд, а за главу му закачиш петељку и лист од картона.:) Јефтино је и јако ефектно изгледа! ;):D
Hellen,da li su baloni na ledjima deteta i spreda?

Joooj,ja sam od onih manje da ne kazem ni malo kreativnih mama i trebam svom petogodisnjem detetu da napravim masku..bas da napravim(sasijem) molim vas za ideje.. :)

Možete da budete Klovnovi, Deda Mrazovi pomagači, Oliver Tvist i ona Devojka kako se zvaše, Betmen i Robin-ka, Naruto i jedna od Spajsica, Vini Pu i Piglet...Možda neki Likovi iz Bajki.....

Hexy............z:poz:

fncrk8.jpg

Pozdrav svima! Imamo mali problem. Predstoji nam uskoro maskenbal a deca bi htela da imaju
neke lepe maske a da dobiju predloge sa interneta (eto, deca 21. veka:D). Moze li neko da pomogne
sa nekim predlogom? Akcenat je kako napraviti nesto lepo a jednostavno i da se deci svidja.
Decak je cetvrti a devojcica treci razred. Dakle, mastoviti napred. Ne moram ni da kazem da su
se klinci vec zalepili za komp. jos dok ovo pisem

Back