Kako napraviti bazen?

brat_pajica

Početnik
Poruka
5
Nadam se da u ovim vrelim letnjim danima ova tema mnogima može pomoći.
Npr. ja želim napraviti u selu bazen (5 * 15m). Mislio sam da izbetoniram površine, premažem pod i zidove hidroizolacijom i ofarbam ga u plavo. Koju hidroizolaciju preporučujete? Da li je ova moja zamisao (svakako najjeftinija) moguća i da li se slažete sa njom? Da li je potrebna neka vrsta uređaja za prečišćavanje vode i koja (sa cenom ako je znate)?
Pozdrav!

Pa ja mislim da bi bilo bolje da postavish dole plochice skuplje je ali mnogo lakshe za odrzavanje , a shto se filtera tiche , treba ti neki malo veci , ja za akvarijum koristim od 15 litara filter sa pumpom od 200l na sat vremena , za akv od 100 litara , taj filter i pumpa su me koshtali oko 2 000 dinara , pa ti vidi koliko tu treba zezanja oko bazena ... ali mozesh pokushati . srecno poz

brat_pajica:
Nadam se da u ovim vrelim letnjim danima ova tema mnogima može pomoći.
Npr. ja želim napraviti u selu bazen (5 * 15m). Mislio sam da izbetoniram površine, premažem pod i zidove hidroizolacijom i ofarbam ga u plavo. Koju hidroizolaciju preporučujete? Da li je ova moja zamisao (svakako najjeftinija) moguća i da li se slažete sa njom? Da li je potrebna neka vrsta uređaja za prečišćavanje vode i koja (sa cenom ako je znate)?
Pozdrav!
Auuuuuuuu.
Trebati vode koliko beograd ne potrosi godisnje u bazenu u ZR staje 2500000 litara vode a srednja dubina je 2m duzina 50m i sirina 25m

Back